banenr

produk

  • BT-AEC2689 Series Handheld Laser Methane Telemeter

    BT-AEC2689 Series Handheld Laser Methane Telemeter

    Telemeter metana laser seri BT-AEC2689 nggunakake teknologi spektroskopi laser sing bisa disetel (TDLAS), sing bisa ndeteksi kebocoran gas metana kanthi cepet lan akurat saka jarak jauh.Operator bisa nggunakake produk iki kanggo langsung ngawasi konsentrasi gas metana ing sawetara katon (jarak test efektif ≤ 150 meter) ing wilayah aman.Bisa nambah efisiensi lan kualitas inspeksi kanthi lengkap, lan nggawe inspeksi ing wilayah khusus lan mbebayani sing ora bisa diakses utawa angel digayuh kanthi aman lan trep, sing menehi penak kanggo pemeriksaan keamanan umum.Prodhuk gampang operate, respon cepet lan sensitivitas dhuwur.Utamane digunakake ing wilayah kaya pipa distribusi gas kutha, stasiun pangaturan tekanan, tangki panyimpenan gas, stasiun ngisi gas, bangunan omah, industri petrokimia lan papan liyane sing bisa kedadeyan bocor gas.

  • GT-AEC2536 cloud bench laser methane detector

    GT-AEC2536 detektor metana laser bangku awan

    Detektor metana laser awan minangka peralatan generasi anyar sing nggabungake pemantauan bledosan lan deteksi gas.Bisa ngawasi konsentrasi gas metana watara stasiun kanggo dangu, kanthi otomatis, visual lan mbatalake, lan nyimpen lan nganalisa data konsentrasi dijupuk saka ngawasi.Nalika konsentrasi gas metana ora normal utawa tren owah-owahan dideteksi, sistem bakal menehi bebaya, managers umume kudu njupuk rencana disiapake kanggo menehi hasil karo.