banner

warta

Kanthi implementasine industri 4.0 lan digawe ing China 2025, otomatisasi industri wis dadi tren pangembangan perusahaan.Kanggo nyukupi panjaluk batch produk konvensional perusahaan lan produk sing disesuaikan fleksibel, miturut bimbingan departemen teknologi lan kerjasama aktif saka macem-macem departemen, produksi mboko sithik berkembang menyang otomatisasi.

Produk detektor wis diganti saka cara asli njupuk lan nempatake manual, push manual lan tes offline menyang mode produksi baris perakitan kanggo nyuda turnover produk kaping pirang-pirang.Ing bagean tes, digabungake karo sistem tes sing dikembangake dening kontrol cerdas Anxun, deteksi online produk wis diwujudake, standarisasi produksi wis diwujudake kanthi bertahap, lan atmosfer produksi sing aman, stabil lan trep wis digawe.Ing premis kanggo njamin kualitas produk, siklus produksi produk wis dicekak lan efisiensi produksi produk wis apik banget.

1

Supaya bisa nyukupi panjaluk pesenan penjualan produk pengontrol ing mangsa ngarep, garis produksi pengontrol wis diowahi adhedhasar garis sing ana, saka garis bunder asli menyang garis sisi pindho, lan tray bali dening cara sprocket kanggo éling piring otomatis njupuk lan ngirim, supaya minangka kanggo nambah kapasitas Processing maksimum produksi.Kanggo macem-macem perusahaan, medium lan cilik lingkungan produksi kumpulan, saliyane perlu kanggo baris produksi otomatis kanggo ketemu pesenan kumpulan, garis produksi fleksibel uga penting banget.

Peralatan inspeksi standar tuwa otomatis ngarep sing diimpor bakal ngganti mode produksi front-end sing diskrèt sing ana.72 rak tuwa ora mung bisa nyukupi kabutuhan produksi massal, nanging uga nyadari kustomisasi siji pesenan khusus.Nggunakake sistem terintegrasi sing dikembangake dening Xun Zhifu, ngubungake data MES, sistem PLC, platform kertu proses lan antarmuka sistem u9, digabungake karo piranti lunak lan hardware sing ditempelake produk, penuaan, kalibrasi lan inspeksi pancen terintegrasi kanggo mujudake otomatisasi kabeh proses. saka peralatan.