banenr

produk

  • Z0.9TZ-15 Pipeline Gas Self-closing Valve

    Z0.9TZ-15 Pipeline Gas Self-nutup Valve

    Katup tutup otomatis gas pipa yaiku piranti instalasi sing dipasang ing mburi pipa gas tekanan rendah njero ruangan lan disambungake menyang peralatan gas njero ruangan liwat selang karet utawa bellow logam.Nalika tekanan gas ing pipa luwih murah utawa luwih dhuwur tinimbang nilai setelan, utawawhen selang wis bejat, Mudhun mati lan nyebabake mundhut saka meksa, iku bisa kanthi otomatis ditutup ing wektu kanggo nyegah kacilakan.Reset manual dibutuhake sawise ngatasi masalah.