banner

Babagan awake dhewe

Apa sing kita lakoni?

Chengdu Action khusus ing desain independen, R&D, produksi, penjualan lan pemasaran detektor gas, solusi sistem deteksi bocor gas, solusi sistem pengontrol weker gas.Garis produk kalebu luwih saka 30 model kayata sistem pengontrol gas, detektor gas tetep industri, detektor gas domestik lan detektor gas portabel.

Aplikasi kalebu minyak bumi, kimia, metalurgi, pertambangan, wesi lan baja, elektronik, listrik, farmasi, panganan, kesehatan medis, pertanian, gas, LPG, tangki septik, pasokan banyu lan discharge, pemanasan, teknik kotamadya, keamanan omah lan kesehatan, umum. area, pengolahan gas limbah, pengolahan limbah, lan akeh industri liyane.Sawetara produk lan teknologi wis entuk paten nasional lan hak cipta piranti lunak, lan duwe persetujuan CMC, CE, CNEX, NEPSI, HART lan SIL2, lsp.

+
Taun Pengalaman
+
Perusahaan Anak
+
Hak Cipta Piranti Lunak
+
Insinyur Ing Pusat R&D Kita

Sapa Kita?

Minangka produsen peralatan deteksi lan bebaya gas profesional, Chengdu Action Electronics Joint-Stock Co., Ltd (sabanjuré diarani "ACTION") kadhaptar ing Chengdu Hi-tech Industrial Development Zone.Kantor pusate ana ing Zona Pengembangan Ekonomi Pelabuhan Industri Penerbangan Barat Daya.

Didegaké ing taun 1998, ACTION minangka entitas hi-tech gabungan profesional sing melu desain, pangembangan, manufaktur, pemasaran lan layanan.Wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu.Minangka pabrikan sing kondhang ing industri kasebut, dadi pimpinan ing ngeculake produk komunikasi adhedhasar bis.Kanthi nggunakake teknologi canggih, proses manufaktur, sistem manajemen kualitas, lan peralatan produksi lan pangolahan sing dimodernisasi, ACTION kanthi mandiri ngembangake lan ngasilake detektor gas cerdas lan pengontrol weker, sing ditondoi kanthi kualitas dhuwur, fungsi sing kuat, lan instalasi sing gampang, debugging lan panggunaan.Kabeh produke wis lulus tes dening China National Supervision and Test Center for Fire Electronic Product Quality.Kajaba iku, ACTION wis entuk Sertifikat Persetujuan Tipe saka Komite Sertifikasi Produk Kebakaran China lan Sertifikat CMC saka Biro Pengawasan Kualitas lan Teknis.

Ing 2015, ACTION kabeh diduweni dening Shenzhen Maxonic Automation Control Co., Ltd (sabanjuré diarani "Maxonic").Digabungake ing taun 1994 kanthi modal kadhaptar RMB 266 yuta, Maxonic minangka perusahaan hi-tech tingkat nasional sing spesialisasine ing riset, pangembangan, produksi, pemasaran lan layanan teknik instrumen lan meter otomatisasi proses.Iki minangka perusahaan sing kadhaptar ing pasar saham A (kode saham: 300112).Minangka panyedhiya teknologi anyar kanggo instrumen otomatisasi proses China, Maxonic tansah tetep ing konsep bisnis kanggo nuduhake teknologi anyar sing sukses global.Amarga nuduhake prestasi lan kawicaksanan karo pelanggan, mitra, karyawan lan pemegang saham, mula berkembang kanthi sehat.Saiki, bangunan kantor modern wis rampung ing kantor pusat ing Shenzhen.Wis entuk utawa ngontrol akeh perusahaan sing ana gandhengane ing Shanghai, Guangzhou, Chengdu, Tianjin, Hong Kong lan Denmark utawa dadi pemegang saham.Saiki duwe 15 anak perusahaan.

BUDAYA PERUSAHAAN

Interpretasi merek kita
sesanti kita
Pedoman kualitas kita
Interpretasi merek kita

· Keamanan

fokus ing lapangan safety gas lan njamin safety pangguna ing saben dinane Njamin safety saka manufaktur, operator lan pihak sing gegandhengan kanthi cara industri lan informatif

· linuwih

Inovasi teknologi lan peralatan industri njamin kualitas produk lan lingkungan operasi sing stabil lan dipercaya Sistem informasi nyedhiyakake data sing bisa dipercaya kanggo pangembangan sustainable perusahaan lan menehi tandha keputusan manajemen

· Kapercayan

Fokus ing safety kesehatan kerja lan arah pangembangan karir karyawan kanggo dadi mitra sing pantes kanggo karyawan

Fokusake panjaluk pangguna lan terus berinovasi kanggo nggawe produk sing bisa dipercaya kanggo pangguna

Fokus ing pangarepan kerjasama lan nambah kapasitas kerjasama kanggo dadi mitra sing bisa dipercaya

Fokus ing pencegahan polusi· lan netepi hukum lan peraturan supaya dadi merek sing bisa dipercaya

sesanti kita

·Dadi ahli terkemuka ing lapangan aplikasi gas aman ing China

·Kanggo nampa bathi RMB 400 yuta ing 2020

·Kanggo nggawe solusi platform layanan nyumbang RMB 11 yuta kanggo revenue perusahaan

Pedoman kualitas kita

teknologi profesional ndadékaké kanggo safety;perbaikan terus-terusan njamin linuwih;inovasi sustainable ndadekake pelanggan aran luwih wareg!

Sawetara klien kita

KARYA AWESOME sing TIM KITA SUMBUNGKE KLIEN!

exbition
exbition
exbition
exbition
exbition
exbition
exbition
exbition
exbition
exbition