aa94ad2e
AKX02-1
AKX03

produk utama

kategori produk

about-us

babagan awake dhewe

Didegaké ing taun 1998, ACTION minangka entitas hi-tech gabungan profesional sing melu desain, pangembangan, manufaktur, pemasaran lan layanan.Wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu.Minangka pabrikan sing kondhang ing industri kasebut, dadi pimpinan ing ngeculake produk komunikasi adhedhasar bis.Kanthi nggunakake teknologi canggih, proses manufaktur, sistem manajemen kualitas, lan peralatan produksi lan pangolahan sing dimodernisasi, ACTION kanthi mandiri ngembangake lan ngasilake detektor gas cerdas lan pengontrol weker, sing ditondoi kanthi kualitas dhuwur, fungsi sing kuat, lan instalasi sing gampang, debugging lan panggunaan.

liyane
  • 1998
    Panyiapan perusahaan
  • 23+
    Pengalaman teknis militer
  • 2000sqm+
    Area pabrik

sinau liyane

Buletin kita, informasi paling anyar babagan produk, warta lan penawaran khusus.
Klik kanggo manual

kasus industri

  • Solusi Bahan Bakar Gas
    ACTION nyedhiyakake solusi sistem keamanan gas bahan bakar kutha sing bisa dipercaya, sing utamane ditrapake kanggo peralatan stasiun bensin sing mlaku m ...
    liyane
  • Solusi Gas Industri
    ACTION nyediakake solusi deteksi gas sing paling aman lan efektif kanggo prosedur kayata pertambangan minyak lan gas, pemurnian minyak...
    liyane
  • Solusi Alarm Gas Tunnel Utility Urban
    Pemantauan terowongan sarana lan solusi sing nguwatirake minangka sistem kontrol sing komprehensif.Amarga sistem teknis saka macem-macem sistem beda ...
    liyane
  • Intelligent Keamanan Soiltion
    MSSP minangka platform layanan cerdas sing nglayani MAXONIC Group lan anak perusahaan.Nyedhiyakake pas wektune, transparan lan akurat kabeh-urip-ci ...
    liyane

warta industri

  • Produk lan solusi ACTION digunakake akeh ing atusan negara lan wilayah, kalebu luwih saka 20 lapangan, Petroleum, kimia, pharmaceuticals, metalurgi, pertambangan, baja, tanduran industri khusus...
  • Kanthi sensor minangka teknologi inti ACTION bisa nyedhiyakake dhukungan teknis kabeh babagan produk lan syarat OEM / ODM pelanggan sing beda kanggo mbantu sampeyan cocog karo pasar lokal.
  • Minangka perusahaan sing tanggung jawab kanthi pengalaman weker gas 23 taun, ACTION ngurmati mitra, lan gelem tuwuh bebarengan karo mitra kita ing jangka panjang kanggo entuk manfaat bebarengan ...
  • parnter
    parnter
    parnter
    parnter
    parnter
    parnter
    parnter
    parnter
    parnter