banenr

produk

AEC2305 Kontrol Weker Gas Kapasitas Cilik

Katrangan singkat:

Transmisi sinyal bus (S1, S2, GND lan + 24V);

Tampilan konsentrasi wektu nyata sing bisa diganti utawa tampilan wektu, kanggo ngawasi gas lan uap sing gampang kobong;

Kalibrasi otomatis, lan nelusuri otomatis penuaan sensor;

Gangguan Anti-RFI/EMI;

Loro tingkat nguwatirake: Weker kurang lan weker dhuwur, kanthi nilai weker sing bisa diatur;

Ngolah sinyal weker luwih prioritas tinimbang ngolah sinyal gagal;

Ngawasi kegagalan kanthi otomatis;kanthi bener nuduhake lokasi lan jinis kegagalan;

Detektor gas ACTION minangka piranti sing didhukung OEM & ODM lan piranti diwasa sing bener, wis suwe diuji ing jutaan proyek domestik lan luar negeri wiwit taun 1998!Aja ragu-ragu ninggalake pitakon sampeyan ing kene!


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Teknis

Tegangan operasi AC176V~AC264V (50Hz±1%)
konsumsi daya ≤10W (ora kalebu peralatan pendukung)
Kondisi lingkungan kanggo operasi suhu 0 ℃~+40 ℃, asor relatif ≤93% RH
Transmisi sinyal sistem papat bus (S1, S2, +24V lan GND)
Jarak transmisi sinyal ≤1500m (2,5mm2)
Jinis gas sing dideteksi %LEL
Kapasitas  1~2
peralatan adaptif detektor gas: GT-AEC2331a, GT-AEC2232a, GT-AEC2232bX/A
Modul input JB-MK-AEC2241 (d)
Kothak sambungan kipas JB-ZX-AEC2252F
Kothak sambungan katup solenoid JB-ZX-AEC2252B
Output rong set output relay sing bisa diprogram, kanthi kapasitas kontak 10A / DC30V utawa 10A / AC250V
Antarmuka komunikasi RS485Bus (protokol MODBUS standar)Setelan weker weker kurang lan weker dhuwur
Mode nguwatirake weker swara-visual
Kesalahan indikasi ±5%LEL
Mode tampilan tabung nixie
Dimensi wates(dawa × jembar × kekandelan)  254mm ×200mm ×90mm
Bobot reged udakara 4.5kg (kalebu sumber daya siyaga)
Mode pemasangan tembok-dipasang
sumber daya siyaga DC 12V / 1.3Ah × 2
Mode pemasangan tembok-dipasang
sumber daya siyaga DC 12V /1.3Ah × 2

Fitur Utama

● Transmisi sinyal bus (S1, S2, GND lan + 24V);

● Tampilan konsentrasi wektu nyata sing bisa diganti utawa tampilan wektu, kanggo ngawasi gas lan uap sing bisa dibakar;

● Kalibrasi otomatis, lan nelusuri otomatis tuwa sensor;

● Gangguan Anti-RFI/EMI;

● Loro tingkat nguwatirake: Weker Low lan weker dhuwur, karo nilai weker luwes;

● Processing sinyal weker wis prioritas saka Processing saka sinyal Gagal;

● Ngawasi kegagalan kanthi otomatis;kanthi bener nuduhake lokasi lan jinis kegagalan;

● Rong set modul output sambungan internal sing bisa diprogram lan rong tombol darurat sing bisa diprogram kanggo ngontrol peralatan eksternal kanthi otomatis utawa manual;

● Memori sing kuat: cathetan sajarah saka 999 cathetan sing nguwatirake paling anyar, 100 rekaman kegagalan lan 100 rekaman wiwitan / mati, sing ora bakal ilang yen ana kegagalan daya;

● Antarmuka komunikasi bis RS485 kasedhiya kanggo cocog karo peralatan apa wae karo protokol MBODBUS standar, saéngga mbentuk sistem manajemen jaringan gas sing luwih gedhe;

● Operasi sing prasaja lan trep: kabeh konfigurasi sistem bisa rampung kanthi siji tombol;

● katon ayu, volume cilik lan instalasi trep.

Struktur

1. Kunci sisih
2. Panutup
3. Terminal sambungan bus
4. Grounding terminal
5. Terminal sambungan saka modul output internal
6. Ngalih saka sumber daya siyaga
7. Antarmuka komunikasi bus RS485
8. Sekring sumber daya siyaga
9. Terminal sumber daya
10. bolongan mlebu
11. Sekring sumber daya utama
12. Ngalih sumber daya utama
13. sumber daya siyaga
14. Kothak ngisor
15. Tanduk
16. Panel kontrol

Panel kontrol / Diagram dimensi kanggo papan ngisor lan casing

Wiring Diagram

Terminal sambungan:

L lan N:Terminal sumber daya AC 220V

NC (biasane ditutup), COM (Umum) lan NO (biasane mbukak):(2mranata) terminal output kanggo relay sinyal kontrol eksternal terminal output

S1, S2, GND, + 24V:Terminal sambungan bus sistem

A, GND lan B:Terminal sambungan antarmuka komunikasi RS485

1) Kapasitas: jumlah total detektor lan modul input sing disambungake menyang pengontrol ora luwih saka 2.

2) Kanggo ngontrol peralatan eksternal, ana output kontak kanggo rong set relay (yaiku, modul linkage internal) ing pengontrol.

Setelan standar sistem yaiku yen rong set relay bakal ngasilake sinyal nalika detektor menehi weker.

3) Rong set modul linkage internal bisa nyedhiyakake salah siji saka limang mode output ing ngisor iki:

A. Output sinyal nilai switching pasif: kapasitas kontak: 10A/AC220V utawa 10A/DC24V

B. Output sinyal jogging pasif: kapasitas kontak: 10A/AC220V utawa 10A/DC24V

C. Output sinyal level DC24V/200mA (NO+, COM-)

D. Output sinyal impuls DC24V/200mA (NO+, COM-)

E. Kapasitansi output (NO+, COM-)

Cathetan khusus:

Default:"Output 1" lan "Output 2" minangka sinyal nilai ganti pasif.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita