banenr

produk

BT-AEC2386 Detektor Gas sing Bisa Dibakar Portable

Katrangan singkat:

Detektor gas sing bisa dibakar portabel tunggal, desain jinis saku, gampang digawa.nggunakakeSensor Honeywell,nduweni kinerja sing luwih stabil.Iki digunakake kanthi akeh dening pangguna gas bahan bakar kutha,petrokimia.Patroli utawa operator ing situs nggawa produk iki nalika patroli lingkungan utawa nggunakake produk iki kanggo perlindungan pribadi.

Detektor gas ACTION minangka piranti sing didhukung OEM & ODM lan piranti diwasa sing bener, wis suwe diuji ing jutaan proyek domestik lan luar negeri wiwit taun 1998!Aja ragu-ragu ninggalake pitakon sampeyan ing kene!


Detail Produk

Tag produk

Titik Penjualan Produk

1) Awak kompak: awak entheng lancilik, gampang digawa, lan bisa diselehake ing kanthong utawa diselehake ing dhadha kanggo ngeculake tangan loro;

2)LCDtampilan: tampilan nyata-wektu saka konsentrasi gas, intuisi ngerti negara, konsentrasi lan informasi liyane saka gas diukur;

3)Prasajaoperateion: desain tombol siji, gampang kanggo operate, prasaja lan trep;

4) Macem-macem jinis weker: weker lampu indikator, weker buzzer, weker indikasi layar lan weker geter;

5) Baterei lithium sing bisa diisi ulang: bisa terus-terusan luwih saka 8 jam sawise diisi.

Karakteristik Parameter Produk

Gas sing bisa dideteksi Gas sing bisa kobong
Mode deteksi Dimbuh
Wektu nanggepi 12 s(t90
Tegangan operasi DC3.7V/1500mAH
Jam kerja terus-terusan 8h
Kelas bukti bledosan Ex dib IIC T4 Gb
Kelas perlindungan IP66
Suhu operasi -25℃~+55
Bahan Pplastis
Bobot dimensi L×W×H: 107.5×59.5×54 mm,165g

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita