banenr

produk

BT-AEC2688 Portable Multi Gas Detector

Katrangan singkat:

Detektor gas portabel komposit bisa ndeteksi macem-macem gas sing gampang kobong, beracun lan mbebayani ing wektu sing padha.Iki digunakake akeh ing gas kutha, petrokimia, metalurgi wesi lan baja lan industri liyane.Iku ora mung trep kanggo Staff kanggo nindakake pangayoman pribadi, nanging uga bisa digunakake minangka peralatan pengawasan ing situs.

Detektor gas ACTION minangka piranti sing didhukung OEM & ODM lan piranti diwasa sing bener, wis suwe diuji ing jutaan proyek domestik lan luar negeri wiwit taun 1998!Aja ragu-ragu ninggalake pitakon sampeyan ing kene!


Detail Produk

Tag produk

Titik Penjualan Produk

1) Deteksi macem-macem gas: kanthi sensor sing cocog karo macem-macem jinis lan kisaran gas, kanthi cepet bisa nyukupi kabutuhan deteksi pelanggan sing beda-beda ing macem-macem papan;

2) Dibangun ing pompa nyedhot: bisa dilengkapi probe pompa gulu angsa 11,8 inci (30cm) lanextra selang dawa (nganti 3m), lan bisa gampang diganti kanggo gampang ndeteksi spasi ditutup lan Dibuwang;

3)LCD gedhetampilan: tampilan LCD dot matrix, 4 layar pamisah bisa nampilake informasi konsentrasi gas cocog ing wektu sing padha, lan TWA, Nilai STEL lan Nilai puncak maksimum bisa queried;

4) Macem-macem jinis weker:support watesan dhuwur, watesan kurang, TWA lan STEL weker.Ing wektu sing padha,weker lampu indikator, weker buzzer, weker indikasi layar lan weker geter,efek weker iku apik banget;

5) Kepinteran lan digitalisasi sing dhuwur: hteknologi mikro-kontroler kinerja igh, identifikasi kegagalan otomatis, weker otomatis, lan proteksi otomatis liwat overlimit gas konsentrasi dhuwur;

6) Komunikasi komputer inang: nyambung menyang komputer inang liwat USB, ndhukung setelan parameter lan upload log;

7) Desain bledosan-bukti: ePenutupan produk iki digawe saka bahan ABS anti-nyandhang lan kekuatan dhuwur lan kelas bukti bledosan tekan Ex ib IIC T4 Gb.

Karakteristik Parameter Produk

Gas sing bisa dideteksi Gas sing gampang terbakar, O2, H2S, CO, SO2, NH3, CL2, NO2, lsp
Mode deteksi Dimbuh/ pompa nyedhot
Kesalahan indikasi nilai ±3% LEL (gas sing bisa dibakar,±3% FS (gas beracun lan mbebayani),±2% FS (O2)
Mode tampilan Dutawa LCD matriks
Tegangan operasi DC3.7V/1800mAh
Wektu kerja Tipe difusi12h / jinis nyedhot pompa10h
Kelas perlindungan IP66 (difusi) / IP65 (nyedhot pompa)
Suhu operasi -25℃~+55
Bahan PplastisABS
Bobot dimensi L×W×H: 142.4×69×37,4 mm, 300g(difusi) / 146,8mm×69mm×46,4mm, 420g(pump suction)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan