banenr

produk

BT-AEC2689 Series Handheld Laser Methane Telemeter

Katrangan singkat:

Telemeter metana laser seri BT-AEC2689 nggunakake teknologi spektroskopi laser sing bisa disetel (TDLAS), sing bisa ndeteksi kebocoran gas metana kanthi cepet lan akurat saka jarak jauh.Operator bisa nggunakake produk iki kanggo langsung ngawasi konsentrasi gas metana ing sawetara katon (jarak test efektif ≤ 150 meter) ing wilayah aman.Bisa nambah efisiensi lan kualitas inspeksi kanthi lengkap, lan nggawe inspeksi ing wilayah khusus lan mbebayani sing ora bisa diakses utawa angel digayuh kanthi aman lan trep, sing menehi penak kanggo pemeriksaan keamanan umum.Prodhuk gampang operate, respon cepet lan sensitivitas dhuwur.Utamane digunakake ing wilayah kaya pipa distribusi gas kutha, stasiun pangaturan tekanan, tangki panyimpenan gas, stasiun ngisi gas, bangunan omah, industri petrokimia lan papan liyane sing bisa kedadeyan bocor gas.

Detektor gas ACTION minangka piranti sing didhukung OEM & ODM lan piranti diwasa sing bener, wis suwe diuji ing jutaan proyek domestik lan luar negeri wiwit taun 1998!Aja ragu-ragu ninggalake pitakon sampeyan ing kene!


Detail Produk

Tag produk

Parameter teknis

Item

data

Gas sing dideteksi

Metana

Cara sing dideteksi

Deteksi jarak jauh

Wektu nanggepi

≤0.1s

Jarak sing dideteksi

0-150m

Jarak sing dideteksi

0-100000ppm.m

Kelas laser sing dideteksi

Kelas I

Nuduhake kelas laser

Kelas IIIR ora katon langsung

Jam kerja terus-terusan

≥8 jam

Kelas perlindungan

IP54

Kelas bledosan-bukti

Ex ib IIC T4 Gb

Suhu operasi

-20 ℃+50 ℃

Fitur Utama

Kemampuan anti-gangguan sing kuat

Iku adopts teknologi analisis spektral laser majeng, kang responsif kanggo metana lan ora kena pengaruh suhu lan asor;

Tanggepan milidetik

Wektu nanggepi milidetik bisa ningkatake efisiensi lan kualitas inspeksi patroli pangguna;

Telemetri jarak adoh ultra

Telemetri jarak jauh ultra nggawe aman lan trep kanggo mriksa wilayah khusus lan mbebayani sing ora bisa diakses utawa angel digayuh;

Operasi prasaja

Mung mung kudu narik pemicu kanggo gampang ndeteksi tanpa latihan rumit;

Fungsi tampilan LCD

Fungsi tampilan konsentrasi LCD sing jelas lan intuisi (model C yaiku tampilan LCD warna)

Pangopènan gratis

Wiwit piranti laser internal lan struktur optik relatif stabil, umume ora perlu pangopènan

Umur dawa

Urip layanan bisa nganti 5-10 taun, lan biaya panggunaan lengkap kurang

Komunikasi Bluetooth

Fungsi komunikasi Bluetooth sing dibangun, kanthi APP ponsel bisa mujudake fungsi rekaman trek patroli, kurva konsentrasi, maca log, lsp.

Dimensi Wates

Pemilihan Model

Model spesifikasi

Tandha tambahan

Jarak sing dideteksi

Remark

BT-AEC2689

/

0-30M

Ukuran: 145*173*72mm, Bobot: 500g

b

0-50M, 0-80M

Ukuran: 242*190*94mm, Bobot: 650g

c

0-100M, 0-150M

Ukuran: 193*188*68mm, Bobot: 750g


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita