banenr

produk

Katup Solenoid Gas Rumah Tangga DN15

Katrangan singkat:

Katup solenoid gas kluwarga DN15 iki digunakake kanggo mateni pasokan gas yen ana darurat.Iki ditondoi kanthi cepet, kemampuan segel sing apik, konsumsi daya sing sithik, sensitivitas dhuwur, tumindak sing dipercaya, ukuran cilik lan panggunaan sing trep.

Bisa disambungake karo ACTION detektor gas combustible independen utawa modul terminal kontrol weker cerdas liyane kanggo éling on-site utawa remot manual / otomatis cut-off sumber gas lan njamin safety nggunakake gas.

Ukuran klep solenoid gas rumah tangga yaiku DN15 ~ DN25 (1/2 ″ ~ 1 ″), bahan aluminium cast, tahan lama lan gampang dipasang.

Detektor gas ACTION minangka piranti sing didhukung OEM & ODM lan piranti diwasa sing bener, wis suwe diuji ing jutaan proyek domestik lan luar negeri wiwit taun 1998!Aja ragu-ragu ninggalake pitakon sampeyan ing kene!


Detail Produk

Tag produk

Parameter teknis

Item

data

Jinis medium

Ngas atural, gas cair, gas batubara buatan lan gas non-korosif

voltase dirating

Discharge kapasitas DC9V

Mode kerja

Nmbukak kanthi normal

Dhiameter drift

DN15

Wektu kanggo dipotong

<0,3s

Tekanan kerja

50 kPa

Tekanan atmosfer

86 kPa ~ 106 kPa

Suhu lingkungan operasi

-10~+60

Kelembapan relatif

93%

bledosan-buktikelas

Exmb IIBT6Gb

Reset mode

Mreset taunan

Bahan katup

Cas aluminium

Nyambung benang

G1/2(wadon)

Fitur Utama

Produk iki digunakake kanggo mateni pasokan gas yen ana darurat.Punika ditondoi dening cepet Cut-mati, kemampuan segel apik, konsumsi daya kurang, sensitivitas dhuwur, tumindak dipercaya, ukuran cilik lan trep nggunakake;

Bisa disambungake karo ACTION detektor gas combustible independen utawa modul terminal kontrol weker cerdas liyane kanggo nyadari ing situs utawa remot manual / otomatis cut-off pasokan gas lan njamin safety nggunakake gas.

Pemilihan Model

jeneng produk

Model

Mode konduksi

Tandha tambahan

pangandikan

Katup solenoid gas rumah tangga

DN15

Tipe A B (ireng) Mangga nemtokake mode konduksi lan werna nalika nggawe pesenan
Tipe C Y (kuning)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita