banenr

produk

  • DN15 Household Gas Solenoid Valve 副本

    Katup Solenoid Gas Rumah Tangga DN15 副本

    Katup mateni bocor gas iki digunakake kanggo mateni pasokan gas yen ana darurat.Iki ditondoi kanthi cepet, kemampuan segel sing apik, konsumsi daya sing sithik, sensitivitas dhuwur, tumindak sing dipercaya, ukuran cilik lan panggunaan sing trep.

    Katup solenoid bisa disambungake karo ACTION detektor gas combustible independen utawa modul terminal kontrol weker cerdas liyane kanggo nyadari ing situs utawa manual remot / otomatis cut-off pasokan gas lan njamin safety nggunakake gas.

    Ukuran katup solenoid gas yaiku DN15 ~ DN25 (1/2 ″ ~ 1 ″), bahan aluminium cast, tahan lama lan gampang dipasang.

  • DN15 Household Gas Solenoid Valve

    Katup Solenoid Gas Rumah Tangga DN15

    Katup solenoid gas kluwarga DN15 iki digunakake kanggo mateni pasokan gas yen ana darurat.Iki ditondoi kanthi cepet, kemampuan segel sing apik, konsumsi daya sing sithik, sensitivitas dhuwur, tumindak sing dipercaya, ukuran cilik lan panggunaan sing trep.

    Bisa disambungake karo ACTION detektor gas combustible independen utawa modul terminal kontrol weker cerdas liyane kanggo éling on-site utawa remot manual / otomatis cut-off sumber gas lan njamin safety nggunakake gas.

    Ukuran klep solenoid gas rumah tangga yaiku DN15 ~ DN25 (1/2 ″ ~ 1 ″), bahan aluminium cast, tahan lama lan gampang dipasang.

  • JT-AEC2361a Series household combustible gas detector

    JT-AEC2361a Series kluwarga detektor gas combustible

    Asdesain gaya omah mart optimized weker gas kluwarga karo fungsi luwih lengkap. ikus konfigurasi fleksibel fungsi output lan lengkapWIFIfungsi komunikasi. Iku clan nyukupi kabutuhan pangguna kanggo ngawasi keamanan lingkungan gas pawon lan macem-macem fungsi output, aditrapake kanggo kelompok, perusahaan lan konsumen pungkasan.

  • JT-AEC2363a Household Combustible Gas Detector

    JT-AEC2363a Detektor Gas Kombus Rumah Tangga

    Weker gas rumah tangga sing prasaja lan klasik kanthi fungsi lan fokus sing gampang.Iki digunakake kanggo ngawasi bocor gas ing pawon.Kinerja biaya dhuwur, bisa nyukupi tuku terpusat skala gedhe, nyuda biaya manajemen, lan cocog kanggo agen sing ngupayakake bathi sing dhuwur.

  • Z0.9TZ-15 Pipeline Gas Self-closing Valve

    Z0.9TZ-15 Pipeline Gas Self-nutup Valve

    Katup tutup otomatis gas pipa yaiku piranti instalasi sing dipasang ing mburi pipa gas tekanan rendah njero ruangan lan disambungake menyang peralatan gas njero ruangan liwat selang karet utawa bellow logam.Nalika tekanan gas ing pipa luwih murah utawa luwih dhuwur tinimbang nilai setelan, utawawhen selang wis bejat, Mudhun mati lan nyebabake mundhut saka meksa, iku bisa kanthi otomatis ditutup ing wektu kanggo nyegah kacilakan.Reset manual dibutuhake sawise ngatasi masalah.