banenr

produk

  • AEC2323 Explosion-proof Audible-visual Alarm

    AEC2323 Weker Audible-visual-bukti bledosan

    Weker AEC2323 bledosan-bukti swara-visual minangka weker swara-visual cilik sing ditrapake kanggo zona-1 lan 2 wilayah mbebayani lan lingkungan gas mbledhos kelas-IIA, IIB, IIC kanthi kelas suhu T1-T6.

    Produk kasebut nduweni pager stainless steel lan kap lampu PC abang.Iki ditondoi kanthi intensitas dhuwur, tahan impact, lan kelas tahan bledosan sing dhuwur.tabung luminescent LED sawijining ditondoi dening sorotan, umur layanan dawa lan non-maintenance.Kanthi desain antarmuka listrik pipa G3 / 4 '' (lanang), luwih gampang disambungake menyang piranti liyane kanggo menehi weker sing bisa dirungokake ing situs sing mbebayani.