banenr

produk

  • GT-AEC2232a Series Fixed Gas Detector

    GT-AEC2232a Series Fixed Gas Detector

    GT-AEC2232Seridetektor nganggo desain modul fungsional terpadu, kalebu rong bagean: modul detektor lan modul sensor.Loro modul kasebut nggunakake antarmuka digital standar anti-misplug, sing trep kanggo pertukaran panas ing situspinglan panggantos.Detektor nduweni tampilan konsentrasi wektu nyata LED sing padhang dhuwur, lan remot kontrol infra merah bisa digunakake kanggo kalibrasi ing situs.Ora perlu mbukak tutup sajrone kalibrasi, lan operasi kasebut gampang lan trep.Iki digunakake kanthi wiyar ing perusahaan cilik lan medium, gas kotamadya lan kutha.

  • AEC2232bX Series Toxic & Combustible Gas Detector

    AEC2232bX Detektor Gas Beracun & Bisa Dibakar

    Seri detektor iki nggunakake desain modul fungsional terpadu, sing trep kanggo pertukaran panas ing situslanpanggantos.Bisa dilengkapi karo macem-macem jinis sensor, kayata sensor katalitik, sensor semikonduktor, sensor elektrokimia, sensor inframerah (IR), sensor fotoion (PID), lan liya-liyane lan bisa ndeteksi macem-macem konsentrasi gas beracun lan gampang terbakar (ppm/% LEL /%VOL) ing situs.Detektor nduweni karakteristik kombinasi fleksibel, panggantos cepet lan gampang, kinerja stabil, konsistensi apik, sensitivitas dhuwur, konsumsi daya kurang, macem-macem output lan metode deteksi opsional.Iki digunakake kanthi wiyar ing petroleum, industri kimia, farmasi, baja, pabrik industri khusus lan panggonan liyane kanthi gas sing bisa diobong utawa beracun lan mbebayani.

  • GT-AEC2331a Industrial and commercial combustible gas detector

    GT-AEC2331a Detektor gas bakar industri lan komersial

    Intelijen lan digitalisasi sing dhuwur

    Teknologi mikro-kontroler kinerja dhuwur, identifikasi kegagalan otomatis lan weker otomatis, gas konsentrasi dhuwur liwat proteksi watesan;

    Mung siji ESN.Ora ana panggilan kode sing dibutuhake, nyuda kerumitan panggilan kode manual;

    Kompensasi atenuasi kurva sensitivitas

    Teknologi perawatan piranti lunak sing dipasang kanthi majeng, kompensasi atenuasi urip layanan otomatis lan sensitivitas dhuwur;

  • GT-AEC2335 AC220V Powered Fixed Gas Detector

    GT-AEC2335 AC220V Powered Telpon Gas Detector

    sumber daya AEC220V

    Detektor iki bisa digunakake nalika ana listrik (220V).Biaya lengkap kurang.Wis fungsi controller + detector, minangka sistem sawijining;

    Mode nguwatirake

    Weker swara-visual: buzzer nguwatirake lan indikator nguwatirake;

    Deteksi konsentrasi wektu nyata

    Ngawasi gas sing bisa kobong ing wates bledosan ngisor ing lingkungan industri lan weker;

  • GT-AEC2338 Fixed Gas Detector

    GT-AEC2338 Detektor Gas Tetep

    Desain modul fungsional sing terintegrasi

    Modul fungsional terpadu kasusun saka rong bagean, yaiku modul detektor lan modul sensor.Antarmuka digital standar anti-misplug digunakake ing antarane rong modul, apik kanggo panggantos plug panas ing situs;

    Konsentrasi weker bisa disetel kanthi bebas ing jangkoan lengkap

    Konsentrasi weker sing kurang lan konsentrasi weker sing dhuwur bisa disetel kanthi bebas ing jangkoan lengkap.Nalika tombol digunakake kanggo kalibrasi, nilai kalibrasi bisa disetel miturut konsentrasi gas sing dikalibrasi.Konsentrasi ditampilake liwat LCD kanthi nyata-wektu.Kalibrasi ing situs uga bisa ditindakake kanthi remot kontrol IR.Ing wektu kalibrasi, ora perlu mbukak tutup.Operasi gampang lan trep;

  • GT-AEC2232bX-p Fixed Gas Detector

    GT-AEC2232bX-p Detektor Gas Tetep

    Teknologi deteksi gabungan PID senyawa paten

    Kanggo nambah urip sensor PID, mode inovatif saka operasi gabungan sensor dual diadopsi.Sinyal deteksi semikonduktor digunakake minangka sinyal wiwitan detektor PID kanggo nyuda wektu kerja sensor PID, saengga umur layanan sensor PID bisa saya tambah akeh (2-5 taun);

    Teknologi tahan udan lan tahan debu sing dipatenake

    Tutup anti udan lan bledug multi guna anyar menehi pertimbangan kanggo nyegah udan lan bledug.Bisa nyaring 99% impurities kanthi efektif lan nyuda kemungkinan pamblokiran piranti pompa;

  • DT-AEC2531 Combustible Gas Monitoring Device for Underground Well Room

    DT-AEC2531 Piranti Pemantau Gas sing Bisa Dibakar kanggo Kamar Sumur Bawah Tanah

    Ing proses nggunakake gas alam, macem-macem peralatan lan piranti kayata pipa, stasiun gerbang, peralatan ngatur tekanan, sumur katup, lan liya-liyane.Peralatan pasokan gas lan jaringan pipa sing rumit iki nyebabake akeh masalah kanggo manajemen perusahaan gas, utamane manajemen sumur katup gas.Sumur katup gas bisa nyebabake kebocoran gas amarga tuwa peralatan, kesalahan, lan operasi personel sing ora bener.Nanging, pamriksan manual tradisional angel cepet-cepet menyang situs kasebut kanggo perawatan efektif sing sepisanan amarga kapadhetan inspeksi lan efek pamriksa.Kabeh iki nggawa tantangan kanggo manajemen perusahaan gas.