banenr

produk

Kontrol Weker Gas AEC2392b

Katrangan singkat:

Nemokake kabutuhan nyambungake detektor sinyal saiki 4-20mA standar ing lokasi titik 1-4;

Kanthi ukuran cilik, produk bisa dipasang ing tembok kanthi gampang.Loro set utawa luwih bisa diinstal sisih dening sisih kanggo ketemu panjaluk customer kanggo lokasi titik liyane (wall soyo tambah saka 8, 12, 16 utawa luwih titik lokasi bisa temen maujud liwat kombinasi gapless);

Ngawasi lan nampilake konsentrasi wektu nyata (%LEL, 10-6, %VOL) uga ngoper sinyal nilai gas sing gampang kobong, gas beracun lan oksigen (standar yaiku detektor gas sing gampang kobong. Ora ana setelan sing dibutuhake. Iki kasedhiya kanggo digunakake sawise dipasang lan listrik);

Detektor gas ACTION minangka piranti sing didhukung OEM & ODM lan piranti diwasa sing bener, wis suwe diuji ing jutaan proyek domestik lan luar negeri wiwit taun 1998!Aja ragu-ragu ninggalake pitakon sampeyan ing kene!


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Teknis

Item

data

Tegangan operasi

AC220V±15% (50Hz±1%)

Kapasitas

1~4 titik

Jinis gas sing dideteksi

%LEL, 10-6, %VOL lan sinyal nilai ngalih

Range

Gas sing bisa diobong: maks.100 (%LEL)

Gas beracun: maks.9.999 (10-6)

Oksigen: maks.100 (%VOL)

konsumsi daya

10W (ora kalebu peralatan pendukung)

Kapasitas muatan

maks.arus output saka sirkuit layanan siji 24V300mA

Kondisi lingkungan kanggo operasi

Tsuhu: 0~40;asor relatif93% RH

Mode nguwatirake

weker swara-visual

Kesalahan indikasi nilai

± 5% FS

Kesalahan nguwatirake

± 15% saka konsentrasi nguwatirake

Mode tampilan

tabung nixie

Transmisi sinyal

4 ~ 20mA sinyal standar (sistem telung kabel)

Jarak transmisi sinyal

1000m (1,5 mm2)

Output

limang set sinyal kontak relay, kanthi kapasitas 10A/DC24V utawa 10A/AC220V

Antarmuka bus RS485 (protokol MODBUS standar)

Dimensi wates

Dawane × jembar × kekandelan: 365mm × 220mm × 97mm

Bobot reged

bab 6kg

sumber daya siyaga

12VDC/2Ah × 2

Mode pemasangan

tembok-dipasang

Detektor adaptif

Detektor gas:GT-AEC2232bX,

GQ-AEC2232bX, GT-AEC2232aT, AEC2338, GQ-AEC2232bX-P,AEC2338-D

Kothak sambungan kipas: JB-ZX-AEC2252F

Kothak sambungan katup solenoid: JB-ZX-AEC2252B

Fitur Utama

● Meet perlu nyambungake standar 4-20mA detektor sinyal saiki ing 1-4 titik lokasi;

● Kanthi ukuran cilik, produk bisa dipasang ing tembok kanthi gampang.Loro set utawa luwih bisa diinstal sisih dening sisih kanggo ketemu panjaluk customer kanggo lokasi titik liyane (wall soyo tambah saka 8, 12, 16 utawa luwih titik lokasi bisa temen maujud liwat kombinasi gapless);

● Ngawasi lan nampilake konsentrasi nyata-wektu (%LEL, 10-6, %VOL) uga ngoper sinyal nilai gas sing gampang kobong, gas beracun lan oksigen (standar yaiku detektor gas sing bisa dibakar. Ora ana setelan sing dibutuhake. Kasedhiya kanggo nggunakake sawise diinstal lan listrik);

● Saben sirkuit ngubungake siji output nilai switching.Yen perlu, ngubungake setelan program bisa diwujudake liwat menu.Saben produk duwe antarmuka digital RS485 kanggo komunikasi karo komputer host;

● Jarak visual luwih adoh lan sudut visual luwih amba.Konsentrasi ngemot 4 digit efektif.Tampilan kanthi akurasi 9999~0.001 kasedhiya;

● Simpen 999 cathetan nguwatirake paling anyar lan 999 cathetan gagal.

Struktur

1. Kunci sisih
2. Panutup
3. Casing lemah
4. Terminal sambungan pangguna
5. Terminal sambungan pangguna
6. bolongan mlebu
7. Kothak ngisor
8. Terminal sumber daya
9. Ngalih saka sumber daya utama
10. Ngalih saka sumber daya siyaga
11. Ngalih sumber daya
12. Baterei siyaga
13. Wadhah baterei
14. Tanduk
15. Panel kontrol
16. Tikar anti tabrakan

Tandha Panel lan Pandhuan Pemasangan

● Nggawe 4 utawa 6 bolongan soyo tambah (ambane bolongan: ≥40mm) ing tembok miturut syarat kanggo ukuran antarane bolongan soyo tambah (simbol bolongan 1 - 6) kanggo soyo tambah piring hanging;

● Pasang bolt expansion plastik menyang saben bolongan soyo tambah;

● Ndandani piring hanging menyang tembok lan nyepetake menyang bolts expansion karo 4 utawa 6 ngawut-awut nutul dhewe (ST4.2 × 25);

● Nyumerepi bagean hanging ing ngisor controller dhateng lokasi A ing Papan ngisor kanggo lengkap soyo tambah saka controller.

Konfigurasi Sistem

AEC2392b duwe 4 set terminal sambungan jalur cabang sing bisa disambungake menyang peralatan komunikasi garis cabang sing diprodhuksi dening perusahaan kayata detektor AEC2232b, AEC2232bX, GQ-AEC2232b, GQ-AEC2232bX lan AEC2232aT, utawa pemancar liyane kanthi sinyal 4~20mA. output kanggo ngawasi lan ngontrol konsentrasi gas ing situs.Kangge, kontrol logis remot liwat peralatan external (in-situ swara-visual, klep solenoid lan pembuangan, etc.) Bisa temen maujud liwat 5 set modul programmable dibangun ing.Kajaba iku, komunikasi remot karo sistem monitor bisa diwujudake liwat antarmuka komunikasi RS485.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita