banenr

produk

  • AEC2302a Gas Detection Controller System

    Sistem Kontrol Deteksi Gas AEC2302a

    transmisi sinyal A-Bus, karokemampuan anti-gangguan sistem kuwatlan biaya-efisiensi wiring fungsi, nginstal trep lan efisien;

    Konsentrasi gas nyata-wektu (% LEL / ppm /% VOL) ​​antarmuka ngawasi utawa antarmuka tampilan wektu kanggo pilihan pangguna;

    Setelan gratis saka rong tingkat weker lan telung jinis nguwatirake (munggah / tiba / loro-tingkat);

    Kalibrasi otomatis, lan nelusuri otomatis penuaan sensor;

    Ngawasi kegagalan kanthi otomatis;kanthi bener nuduhake lokasi lan jinis kegagalan;

  • Gas Alarm Controller AEC2392a

    Kontrol Weker Gas AEC2392a

    19 "kabinèt standar 3U panel-dipasang struktur kabeh-logam bisa nyegah EMI / RFI gangguan.Amarga desain kertu plug-in sawijining, kertu saluran opsional, kertu kontrol master lan kertu sumber daya bisa digunakake minangka dibutuhake kanggo nyiyapake sistem ngawasi gas karo munggah 1.000 lokasi titik;

    Kertu kontrol master ditondoi dening tampilan LCD Cina lan operasi menu karakter.Bisa ngawasi konsentrasi sistem, weker lan status gagal.Uga bisa digunakake kanggo nyetel lan nggoleki macem-macem paramèter.Bisa nyetel wektu sistem, sawetara (% LEL, ppm lan% VOL), telung jinis weker, konsentrasi weker, sandi, lan wewenang operasi lan nelusuri nganti 999 cathetan weker lan gagal lan 100 cathetan wiwitan / mati;

  • AEC2301a A-Bus signal Gas Leak Alarm Controller

    AEC2301a A-Bus sinyal Gas Bocor Alarm Controller

    Papat set transmisi daur ulang bus, 256 titik ngawasi, kemampuan anti-gangguan sistem sing kuat, manajemen partisi, kabel hemat biaya, instalasi sing trep lan efisien;

    7 "LCD warna sing bener kanthi resolusi dhuwur, padha karo sistem operasi windows, operasi menu sing trep lan efisien, tampilan informasi weker wektu nyata, informasi gagal, konsentrasi ing detektor, lsp., jinis gas sing ditampilake ing basa Cina, setelan gratis saka posisi weker, pitakonan sistem trep lan pangopènan;

    Setelan gratis saka loro nilai weker tingkat lan telung jinis nguwatirake (munggah / Mudhun / loro-tingkat) kanggo nambah fungsi ngawasi sistem;

    Memori sing kuat: cathetan sajarah saka 1.000 cathetan kegagalan paling anyar, 1.000 cathetan sing nguwatirake lan 100 rekaman wiwitan / mateni, sing ora bakal ilang yen ana kegagalan daya;

  • Gas Alarm Controller AEC2303a

    Kontrol Weker Gas AEC2303a

    Transmisi sinyal bus, kemampuan anti-gangguan sistem sing kuwat, kabel hemat biaya, instalasi sing trep lan efisien;

    Antarmuka pemantauan konsentrasi gas nyata-wektu (%LEL) utawa antarmuka tampilan wektu kanggo pilihan pangguna;

    Siji-tombol wiwitan kanggo sistem commissioning prasaja lan trep;

    Kanthi bebas nyetel nilai weker saka rong tingkat sing nguwatirake ing jangkoan skala lengkap;

    Kalibrasi otomatis, lan nelusuri otomatis penuaan sensor;

    Ngawasi kegagalan kanthi otomatis;kanthi bener nuduhake lokasi lan jinis kegagalan;

  • AEC2305 Small Capacity Gas Alarm Controller

    AEC2305 Kontrol Weker Gas Kapasitas Cilik

    Transmisi sinyal bus (S1, S2, GND lan + 24V);

    Tampilan konsentrasi wektu nyata sing bisa diganti utawa tampilan wektu, kanggo ngawasi gas lan uap sing gampang kobong;

    Kalibrasi otomatis, lan nelusuri otomatis penuaan sensor;

    Gangguan Anti-RFI/EMI;

    Loro tingkat nguwatirake: Weker kurang lan weker dhuwur, kanthi nilai weker sing bisa diatur;

    Ngolah sinyal weker luwih prioritas tinimbang ngolah sinyal gagal;

    Ngawasi kegagalan kanthi otomatis;kanthi bener nuduhake lokasi lan jinis kegagalan;

  • Gas Alarm Controller AEC2393a

    Kontrol Weker Gas AEC2393a

    19 "standar 3U panel-dipasang rak kabeh-logam nduweni desain plug-in slideway ing saben saluran;instalasi kabinèt 3U standar ditondoi dening instalasi gampang, volume cilik (73% saka AEC2392a) lan anti-EMI / gangguan RFI;

    Kertu kontrol master lan kertu saluran disetel kanthi kapisah nanging nduweni fungsi tampilan sinkron.Kanthi layar tampilan Cina LCD gedhe, kertu kontrol master bisa mujudake operasi menu Cina uga tampilan lan operasi luwih cepet lan luwih gampang;

    kertu saluran bisa independen ing menu sawijining.Mangkono, Gagal kertu kontrol master utawa gagal kertu saluran liyane ora bakal duwe impact ing ngawasi gas kertu saluran normal;

    kertu saluran bisa nampa sinyal 4-20mA utawa ngoper input sinyal Nilai lan disambungake karo macem-macem piranti, kalebu detektor gas combustible, detektor gas beracun lan mbebayani, detektor oksigen, detektor semangat, detektor kumelun / panas lan tombol nguwatirake manual, etc.;

  • Gas Alarm Controller AEC2392b

    Kontrol Weker Gas AEC2392b

    Nemokake kabutuhan nyambungake detektor sinyal saiki 4-20mA standar ing lokasi titik 1-4;

    Kanthi ukuran cilik, produk bisa dipasang ing tembok kanthi gampang.Loro set utawa luwih bisa diinstal sisih dening sisih kanggo ketemu panjaluk customer kanggo lokasi titik liyane (wall soyo tambah saka 8, 12, 16 utawa luwih titik lokasi bisa temen maujud liwat kombinasi gapless);

    Ngawasi lan nampilake konsentrasi wektu nyata (%LEL, 10-6, %VOL) uga ngoper sinyal nilai gas sing gampang kobong, gas beracun lan oksigen (standar yaiku detektor gas sing gampang kobong. Ora ana setelan sing dibutuhake. Iki kasedhiya kanggo digunakake sawise dipasang lan listrik);

  • AEC2392a-BS/BM Gas Controller

    Kontroler Gas AEC2392a-BS/BM

    transmisi sinyal sistem telung kabel;casing sing dipasang ing tembok;gangguan anti-RFI / EMI;

    Produk iki nduweni tampilan sing apik lan ukuran portabel, sawetara piranti bisa dipasang ing tembok bebarengan;

    Kertu kontrol master lan kertu saluran disetel kanthi kapisah lan kanthi fungsi tampilan sinkron.Kertu kontrol master nduweni layar tampilan Cina LCD Gedhe, bisa dadi operasi menu Cina, nampilake lan operate luwih cepet lan luwih gampang;

    macem-macem jinis output kertu saluran bisa ditrapake kanggo sambungan piranti kontrol eksternal ing situs.Kanthi nggunakake protokol komunikasi MODBUS standar, fungsi komunikasi RS485 bisa komunikasi karo komputer host (contone DCS / PLC / EDS / RTU, lsp);