banenr

produk

GT-AEC2232a Series Fixed Gas Detector

Katrangan singkat:

GT-AEC2232Seridetektor nganggo desain modul fungsional terpadu, kalebu rong bagean: modul detektor lan modul sensor.Loro modul kasebut nggunakake antarmuka digital standar anti-misplug, sing trep kanggo pertukaran panas ing situspinglan panggantos.Detektor nduweni tampilan konsentrasi wektu nyata LED sing padhang dhuwur, lan remot kontrol infra merah bisa digunakake kanggo kalibrasi ing situs.Ora perlu mbukak tutup sajrone kalibrasi, lan operasi kasebut gampang lan trep.Iki digunakake kanthi wiyar ing perusahaan cilik lan medium, gas kotamadya lan kutha.

Detektor gas ACTION minangka piranti sing didhukung OEM & ODM lan piranti diwasa sing bener, wis suwe diuji ing jutaan proyek domestik lan luar negeri wiwit taun 1998!Aja ragu-ragu ninggalake pitakon sampeyan ing kene!


Detail Produk

Tag produk

Titik Penjualan Produk

1)Desain sing apik lan kompak

Cilikdesain, Ukuran cilik, luwih ngirit papan;

2)Desain modular

Sensor bisa diganti panas lan diganti, nyuda biaya pangopènan produk.Utamane kanggo sensor elektrokimia kanthi umur cendhak, bisa ngirit pangguna akeh biaya panggantos;

3)Clan dilengkapi weker swara lan visual sing tahan bledosan

Bisa dilengkapi karoTINDAKANweker swara lan visual bledosan-bukti kanggo nyukupi kabutuhan pangguna kanggo swara lan visual (utamane kanggo deteksi gas beracun);

4)Dhuwur linuwih tampilan tabung digital

Kanthi tampilan konsentrasi tabung digital lan fungsi indikasi status, konsentrasi gas lan status operasi peralatan bisa diamati ing situs;

5)Pilihan saka gas beracun lan combustible sing umum digunakake

Ngatasi kabutuhan deteksi paling gas lan tanduran cilik lan medium (CH4, C3H8 (propana), Co, H2S, NH3, SO2, O2, H2);

6)Wektu nanggepi cepet lan sensitivitas dhuwur

7)Kanthi sertifikasi bledug bledug-bukti, nggedhekake orane katrangan aplikasi saka cilik lan medium-ukuran tetanduran

Karakteristik Parameter Produk

Prinsip deteksi Pembakaran katalitik, Elektrokimia Mode transmisi sinyal A-BUS+4-20mARS485
Mode sampling Sampling difusi Kesalahan weker ± 3% LEL
Tegangan operasi DC24V±6V Kesalahan indikasi ± 3% LEL(tampilan ing controller weker gas disambungake
Mode tampilan Tampilan tabung digital Konfigurasi swara lan cahya Opsional ACTION bledosan-bukti weker swara lan visual
konsumsi daya <3W(DC24V Jarak transmisi sinyal ≤1500m(2,5mm2
Range penet 86kPa106kPa Suhu operasi -40 ℃~+70
Kelas bukti bledosan Pembakaran katalitik:ExdⅡCT6Gb/Ex tD A21 IP66 T85 ℃ (bukti bledosan + bledug)Elektrokimia:Ex d ibⅡC T6 Gb/Ex t D ibD A21 IP66 T85 ℃(Explosion-proof + bledug) Range asor ≤93% RH
Bahan cangkang Cast aluminium Kelas perlindungan IP66
Antarmuka listrik NPT3/4benang internal

Meja Pilihan Order

Model

Output sinyal

Sensor sing cocog

Sistem kontrol adaptif

GT-AEC2232a

Komunikasi bis papat(S1,S2,GND+24V)

Pembakaran katalitikor Elektrokimia

Pengontrol weker gas ACTION: AEC2301a, AEC2302a, AEC2303a

GT-AEC2232aT

Telung kabel 4 ~ 20mA

Pembakaran katalitik utawa Elektrokimia

AKSI kontrol weker gas: AEC2392a, AEC2392b, AEC2393a,AEC2392a-BS,AEC2392a-BM

GT-AEC2232aM

Sinyal RS485

Pembakaran katalitik utawa Elektrokimia

RS485A-BUS+sistem




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita