banenr

produk

AEC2232bX Detektor Gas Beracun & Bisa Dibakar

Katrangan singkat:

Seri detektor iki nggunakake desain modul fungsional terpadu, sing trep kanggo pertukaran panas ing situslanpanggantos.Bisa dilengkapi karo macem-macem jinis sensor, kayata sensor katalitik, sensor semikonduktor, sensor elektrokimia, sensor inframerah (IR), sensor fotoion (PID), lan liya-liyane lan bisa ndeteksi macem-macem konsentrasi gas beracun lan gampang terbakar (ppm/% LEL /%VOL) ing situs.Detektor nduweni karakteristik kombinasi fleksibel, panggantos cepet lan gampang, kinerja stabil, konsistensi apik, sensitivitas dhuwur, konsumsi daya kurang, macem-macem output lan metode deteksi opsional.Iki digunakake kanthi wiyar ing petroleum, industri kimia, farmasi, baja, pabrik industri khusus lan panggonan liyane kanthi gas sing bisa diobong utawa beracun lan mbebayani.

Detektor gas ACTION minangka piranti sing didhukung OEM & ODM lan piranti diwasa sing bener, wis suwe diuji ing jutaan proyek domestik lan luar negeri wiwit taun 1998!Aja ragu-ragu ninggalake pitakon sampeyan ing kene!


Detail Produk

Tag produk

Titik Penjualan Produk

1)4 ~ 20mSinyal standar, ndhukung protokol HART

Desain entheng, sistem telung kabel (4 ~ 20)mSinyal standar, nggunakake sensor impor merek baris pertama, ndhukung protokol HART

2)Desain modul fungsional sing terintegrasi

Modul sensor nggabungake sensor lan sirkuit pangolahan, kanggo ngrampungake kabeh operasi data lan ngoper sinyal detektor kanthi mandiri.Fungsi pemanasan unik ngembangake kemampuan layanan suhu rendah detektor.Modul detektor kanggo sumber daya, komunikasi lan fungsi output;

3)Overlimit pangayoman kanggo konsentrasi dhuwur

Ing kasus overlimit gas konsentrasi dhuwur, modul sensor bisa mateni sumber daya kanthi otomatis.Deteksi bisa digunakake saben 30 detik nganti konsentrasi normal lan sumber daya diterusake.Fungsi iki bisa nyegah abang saka urip layanan sensor kang asil saka submerged ing gas konsentrasi dhuwur;

4)Antarmuka digital standar

Antarmuka digital standar digunakake ing antarane modul.Anti-misplug pin emas-dilapisi apik kanggo panggantos plug panas ing situs;

5)Kombinasi fleksibel lan macem-macem mode output

Multiple modul detector lan macem-macem jinis modul sensor bisa digabungake fleksibel kanggo mbentuk detektor karo fungsi output khusus lan ditrapake kanggo target beda kanggo ketemu panjaluk selaras pelanggan;

6)Ganti sensor gampang kaya ngganti bohlam

Modul sensor kanggo macem-macem gas lan kisaran bisa diganti kanthi bebas.Ora kalibrasi dibutuhake sawise panggantos.Yaiku, detektor bisa maca data kalibrasi ex-pabrik lan langsung bisa digunakake.Kanthi cara iki, produk kasebut nduweni umur layanan sing luwih dawa.Kalibrasi deteksi bisa ditindakake kanthi gampang ing macem-macem situs, ngindhari proses pembongkaran sing rumit lan kalibrasi ing situs sing angel lan nyuda biaya pangopènan mengko.;

7)Tampilan konsentrasi LED ing situs, lan mode kalibrasi macem-macem

Nyorot tampilan konsentrasi wektu nyata LED, kanthi jarak lan sudut visual sing luwih adoh lan luwih akeh, ditrapake kanggo syarat lingkungan industri;detektor bisa disetel / nyelarasake ing macem-macem cara, kayata tombol utawa dening IR remot controller utawa bar Magnetik, lan iku gampang kanggo operate;

8)Desain bledosan-bukti

ENclosure produk iki digawe saka aluminium cast utawa bahan stainless steel lan bahan bukti bledosan tekanExd II CT6 Gb.

Karakteristik Parameter Produk

Sensor opsional

Pembakaran katalitik, Semikonduktor, Elektrokimia, Sinar Inframerah(IR), Fotoion(PID)

Mode sampling

Sampling difusi

Tegangan operasi

DC24V±6V

Kesalahan weker

Gas sing bisa kobong

± 3% LEL

Kesalahan indikasi

Gas sing bisa kobong

± 3% LEL

 

gas beracun lan mbebayani

Nilai setelan weker ± 15%, O2: ± 1,0% VOL

 

gas beracun lan mbebayani

± 3% FS ( gas beracun lan mbebayani, ± 2% FS (O2)

konsumsi daya

3W(DC24V

Jarak transmisi sinyal

≤1500m(2,5 mm²

Range penet

86kPa106kPa

Range asor

≤93% RH

Kelas bukti bledosan

ExdⅡCT6

Kelas perlindungan

IP66

Antarmuka listrik

NPT3/4" benang internal

Bahan cangkang

cast aluminium utawa stainless steel

Suhu operasi

Pembakaran katalitik, Semikonduktor, Sinar Inframerah (IR): -40 ℃~+70 ℃;Elektrokimia: -40 ℃~+50 ℃ ; Photoion (PID):-40~+60 ℃

Mode transmisi sinyal opsional

1) A-BUS+fsistem bus kitasinyallan output kontak saka rong set relay

2) Sinyal standar telung kabel (4~20)mA lan output kontak saka telung set relay

Cathetan:

(4~20) sinyal standar mA yaiku {resistensi beban maksimum:250Ω(18VDC~20VDC),500Ω(20VDC~30VDC)}

Tsinyal relay iku {alarm relay pasif biasane mbukak output kontak;fault relay pasif normally closed contact output (kapasitas kontak: DC24V /1A)}

Konsentrasi weker

Nilai setelan weker pabrik beda amarga sensor sing beda, konsentrasi weker bisa disetel kanthi sewenang-wenang ing sawetara lengkap, mangga takon

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita