banenr

produk

  • Industrial Solenoid Valve DN25-DN200

    Katup Solenoid Industri DN25-DN200

    Encapsulated explosion-proof: ora narik, luwih stabil lan dipercaya;

    Mode bukaan katup: reset manual, nyegah kacilakan;

    Mode nahan: bisa digunakake kanthi stabil amarga katup mbukak utawa ditutup (kahanan bi-stabil);

    Kacepetan kanggo nutup: mateni pasokan gas sajrone 1 detik;

    Mati nalika guncang kasar;tutup bisa mati kanthi otomatis ing cilik saka hiu kasar;

    Pelepasan tekanan mandiri: yen ana bedane tekanan ing ngarep lan mburi tutup, katup bisa dibukak sawise katup pelepas tekanan dibukak.Mangkono, gas bahan bakar ora bakal dirilis menyang udhara, mbusak masalah safety didhelikake;