banner

Solusi Alarm Gas Tunnel Utility Urban

Pemantauan terowongan sarana lan solusi sing nguwatirake minangka sistem kontrol sing komprehensif.Amarga sistem teknis saka macem-macem sistem beda-beda lan macem-macem standar sing diadopsi, sistem kasebut angel dadi kompatibel lan sesambungan.Kanggo nggawe sistem kasebut kompatibel, ora mung nuntut babagan pemantauan lingkungan lan peralatan, komunikasi lan geo-informasi, nanging uga panjaluk pemantauan grafis sing ana hubungane karo pra-peringatan bencana lan kacilakan lan perlindungan keamanan, uga integrasi karo sistem pendukung. (kayata sistem nguwatirake lan akses lawang) lan hubungane karo sistem penyiaran kudu digatekake.Mulane, masalah informasi pulo sing diisolasi, sing disebabake dening sistem heterogen, mesthi bakal katon ing proses interkoneksi solusi kasebut.

Solusi iki ngontrol faktor inti kanthi cepet, fleksibel lan bener mangertos (- ramalan) lan ngatasi (- miwiti piranti keamanan utawa weker) kahanan ora aman saka prilaku manungsa ora aman lan iku lan faktor lingkungan ora aman lan kanthi mangkono njamin safety intrinsik saka trowongan sarana.

(1)Kanggo keamanan personel: KTP personel, detektor itinerant portabel lan counter deteksi personel digunakake kanggo ngontrol prilaku manungsa sing ora aman supaya patroli bisa ngerteni manajemen visual lan personel sing ora relevan bisa dicegah.

(2) Kanggo keamanan lingkungan: stasiun pemantauan multifungsi lan sensor cerdas digunakake kanggo ngawasi faktor lingkungan utama, kayata suhu trowongan sarana, kelembapan, tingkat banyu, oksigen, H2S lan CH4, kanthi nyata-wektu kanggo ngatur, ngenali. , netepake lan ngontrol sumber bebaya lan ngilangi faktor lingkungan sing ora aman.

(3)Kanggo keamanan peralatan: sensor cerdas, meter lan stasiun ngawasi multifungsi digunakake kanggo nyadari sensing online, disambungake nguwatirake, remot kontrol, printah lan ngirim ngawasi, got, ventilasi, komunikasi, pemadam kebakaran, piranti cahya lan suhu kabel lan kanggo nggawe padha ing negara aman kabeh wektu.

(4)Kanggo keamanan manajemen: mekanisme keamanan lan sistem manajemen pre-warning ditetepake kanggo nyadari visualisasi situs, masalah lan masalah sing didhelikake, supaya bisa nyadari kesalahan nol babagan manajemen, perintah lan operasi.Kanthi cara iki, langkah-langkah pencegahan ditindakake, pre-warning bisa diwenehake luwih dhisik, lan masalah sing didhelikake bisa diilangi nalika isih ana.

Tujuan mbangun trowongan sarana kutha yaiku kanggo mujudake otomatisasi adhedhasar manajemen informasi, nggawe intelijen nutupi kabeh operasi lan proses manajemen trowongan sarana, lan mujudake trowongan sarana cerdas terpadu kanthi manajemen efisien, hemat energi, aman lan ramah lingkungan, kontrol. lan operasi.


Wektu kirim: Sep-15-2021