banner

Solusi Bahan Bakar Gas

ACTION nyedhiyakake solusi sistem keamanan gas bahan bakar kutha sing bisa dipercaya, sing utamane ditrapake kanggo peralatan stasiun bensin sing mlaku (kompresor, pengering lan panel kontrol urutan) lan sistem pemantauan keamanan (sistem pemantauan keamanan gas stasiun CNG, bocor gas bahan bakar. monitoring, fire alarming system and video monitoring).Sistem kasebut ora mung bisa ngawasi lan ngatur kabeh stasiun bensin sing aman lan otomatis mlaku nanging uga ndhukung transmisi data kanthi struktur B / S lan C / S.Bisa ngawasi produksi lan operasi stasiun bensin kanthi jarak jauh ing server pengiriman tingkat perusahaan.Solusi lan produk wis sukses ditrapake kanggo para pelanggan ing ngisor iki:

China Urban Fuel Gas, China Resources Gas, Towngas, ENN, Kunlun Gas, Xinjiang Gas, PetroChina Sichuan Sale Branch, SINOPEC Sichuan Sale Branch, PetroChina Urumchi Sale Branch, SINOPEC Zhejiang Sale Branch, Datong Coal Mine Group, CR Real Estate, Vanke Real Estate, BRC, Zhonghai International, Longfor Real Estate, Hutchison Whampoa lan Capital Land.

▶ Sistem pemantauan jaringan weker gas rumah tangga bisa mujudake manajemen terpusat sing cerdas babagan kondisi gas ing lapisan sing diakses (penduduk zonal) lan pemantauan terpusat jarak lengkap 24 jam tanpa gangguan ing saindhenging taun.

▶ Weker rumah tangga ACTION bisa ngirim data menyang DRMP (platform pemantauan jarak jauh piranti) liwat mode komunikasi GPRS.Mangkono safety gas rumah tangga ana ing pengawasan profesional 24 jam dina.

▶ Nalika informasi weker katon, sistem pemantauan weker gas rumah tangga bakal menehi pituduh kanthi otomatis lan posisi weker kanthi tepat lan cepet supaya wong sing gegandhengan bisa nangani weker kanthi pas wektune.

▶ Minangka piranti deteksi ing sistem ngawasi weker gas kluwarga ndeteksi bebaya ing situs, bisa menehi weker liwat platform manajemen sistem lan menehi pesen singkat kanggo ngelingake wong sing gegandhengan kanggo ngilangi bebaya.

▶ Pangguna bisa ndownload APP kanggo nggunakake terminal seluler kanggo ngawasi kondisi peralatan sing mlaku.

▶ Sistem kasebut nduweni biaya panggunaan sing murah lan bisa diinstal kanthi gampang.


Wektu kirim: Sep-15-2021