banner

Solusi Gas Industri

ACTION nyedhiyakake solusi deteksi gas sing paling aman lan paling efektif kanggo prosedur kayata pertambangan minyak lan gas, panyulingan petroleum, finishing petroleum, perawatan gas alam, lan panyimpenan lan transportasi minyak & gas ing industri petroleum lan gas alam.Piranti lunak ngempalaken data ing sisih ngarep perusahaan bisa ngumpulake macem-macem jinis data sensor kanthi kesadaran data.Banjur data sing diklumpukake diproses wiwitane ing piranti transmisi IoT lan dikirim menyang database pusat liwat gateway IoT.Pungkasan, diproses lan ditampilake ing peta GIS utawa liwat fungsi liyane ing tengah.

Supaya bisa nggunakake data lan platform kanthi lengkap, aplikasi menyang sisih cerdas seluler, kalebu platform IOS lan Android, luwih dikembangake supaya platform kasebut bisa ditrapake kanggo terminal liyane lan nyedhiyakake layanan sing luwih trep lan migunani kanggo para pelanggan.Solusi lan produk wis sukses ditrapake kanggo para pelanggan ing ngisor iki:

Taxinan Oilfield, Xinjiang Tuha Oilfield, Tarim Oilfield, Karamay Oilfield, Shaanxi Changqing Oilfield, He'nan Puyang Oilfield, PetroChina Southwest Oil and Gas Branch, PetroChina West China Administration Bureau, Qinghai Oilfield, Liaohe Oilfield, Panjin Petrochemical, Yankuang Coal Chemical, Yitai Group lan Shanxi Luan, etc.

▶ Sistem deteksi gas bisa nuduhake manajemen terpusat sing kuwat lan kemampuan kontrol zona liwat persiyapan sistem;

▶ Sistem bisa nyadari komunikasi antarane komputer host lan akeh pengontrol weker;

▶ Sistem bisa ngawasi lan ngatur status peralatan kapasitas gedhe kanthi intensif;

▶ Sistem bisa ngawasi data konsentrasi lan status peralatan ing kabeh lapisan kontrol gas ing kabeh wilayah ing wektu nyata;

▶ Sistem kasebut nduweni antarmuka operasi grafis mesin-manungsa sing ramah sing bisa nuduhake piranti ing kabeh lapisan kontrol gas ing kabeh wilayah ing wangun diagram alur;

▶ Sistem bisa nyadari output sinyal remot kontrol manual / otomatis lan remot wiwitan / mandeg kontrol peralatan kontrol eksternal ing lapisan kontrol weker ing kabeh wilayah;

▶ Sistem nduweni tampilan data wektu nyata lan data historis lan panyimpenan informasi lan fungsi telusuran.Data lan informasi kalebu konsentrasi gas, informasi weker lan informasi gagal;

▶ Sistem kasebut uga nduweni data wektu nyata/historis lan daftar informasi lan fungsi telusuran kurva uga fungsi ngekspor lan nyetak laporan data historis lan informasi;

▶ Pangguna operasi dikelola liwat wewenang multi-level kanggo njamin manajemen hierarki sistem lan operasi sing aman;

▶ Sistem bisa mujudake komunikasi nirkabel karo lapisan kontrol gas zonal;

▶ Sistem kasebut nduweni fungsi rilis web online.Komputer liyane bisa ngunjungi sistem liwat kaca web kanggo mujudake pemantauan multi-komputer bebarengan.


Wektu kirim: Sep-15-2021