banenr

produk

JT-AEC2361a Series kluwarga detektor gas combustible

Katrangan singkat:

Asdesain gaya omah mart optimized weker gas kluwarga karo fungsi luwih lengkap. ikus konfigurasi fleksibel fungsi output lan lengkapWIFIfungsi komunikasi. Iku clan nyukupi kabutuhan pangguna kanggo ngawasi keamanan lingkungan gas pawon lan macem-macem fungsi output, aditrapake kanggo kelompok, perusahaan lan konsumen pungkasan.

Detektor gas ACTION minangka piranti sing didhukung OEM & ODM lan piranti diwasa sing bener, wis suwe diuji ing jutaan proyek domestik lan luar negeri wiwit taun 1998!Aja ragu-ragu ninggalake pitakon sampeyan ing kene!


Detail Produk

Tag produk

Titik Penjualan Produk

1) Desain sing prasaja: gaya omah sing cerdas, apik lan kompak, ABS berkualitas tinggi sing diimpor, warna sing cocog, gampang cocog karo lingkungan pawon;

2) Macem-macem gas deteksi: metana lan propana bisa dideteksi kanggo nyukupi kabutuhan pemantauan lingkungan sing beda lan sumber gas sing beda.;

3) kinerja anti-gangguan dhuwur:tmembran Filter sensor dipasang kanggo nolak alkohol lan uap banyu.Kanthi nglindhungi sensor dhewe lan ndawakake umur layanan, bisa nambah efektifitas biaya produk lan menehi pengalaman pangguna sing luwih stabil.Kanthi kinerja anti-gangguan sing luar biasa, respon sensitif banget kanggo gas alam;

4) Sensitivitas dhuwur: wektu nanggepi<9s (t90), kanthi cepet menehi weker, lan njamin keamanan lingkungan gas rumah tangga;

5) Mode output: rong mode output, sing bisa ngontrol manipulator lan peralatan khusus liyane (klep solenoid kluwarga / penggemar exhaust) kanggo nyukupi kabutuhan nyata pangguna sing beda.;

6)Opsional ekomunikasi xtended: fungsi komunikasi bisa lengkap liwat modul WiFi external kanggo éling dikarepake komunikasi ing lingkungan jaringan tartamtu.Bisa dipantau kanthi jarak jauh dening ponsel, lan kabar SMS bisa dikirim nalika bocor gas, lsp.

Karakteristik Parameter Produk

Prinsip deteksi Semikonduktor
Mode deteksi Dimbuh
Gas sing bisa dideteksi Ngas alam
Konsentrasi weker 8%LEL
Wektu nanggepi 9s(t90
Tegangan operasi AC187V ~ AC253V(50Hz±0.5Hz
konsumsi daya 3W
Suhu operasi -10~+55℃,asor relatif93%±3%
Output 1 set utawa 2nyetels saka output kontak, mode output opsional. Output pulsa DC12V, pasif biasane mbukak arus akses maksimum 2A, tegangan akses maksimum DC30V/AC250V
Ptingkat roteksi IP30
Ddhuwur rop 1m
Cmetode komunikasi Modul njaba,GPRS/NB-IoT/WiFi/LoRa/Bluetooth iku opsional

Meja Pilihan Order

Model

Tandha tambahan

Gas kanggo dideteksi

Mode output

pangandikan

JT-AEC2361a

/

Metana

Output ganda: output pulsa + pasif biasane mbukak

Mangga nemtokake voltase operasi, syarat output lan dawa baris output (dawa standar 25cm) nalika manggonke supaya.

JT-AEC2361a

/c

metana/propana

Output ganda: DC12V level-manipulator + output pulsa

Mangga nemtokake voltase operasi, syarat output lan dawa baris output (dawa standar 25cm) nalika manggonke supaya.Gas sing dideteksiiku opsional.

JT-AEC2361a

/w

Metana/Propana

Output ganda: DC12V level-manipulator + output pulsa

Mangga nemtokake voltase operasi, syarat output lan dawa baris output (dawa standar 25cm) nalika manggonke supaya.Gas sing dideteksilanModul komunikasi nirkabel GPRS/NB-IoT/WiFi/LoRa/Bluetooth opsional.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita