banner

warta

TINDAKAN Anyar Diluncurake Alarm Bocor Gas Komersial IndependenAEC2335 Independent LPG & Detektor Gas Alam kanggo Pawon lan Restoran Komersial

Wiwit tanggal 12 Nopember 2021, Biro Perumahan lan Pembangunan Desa Kutha ngetokake kabar babagan Penguatan luwih lanjut babagan manajemen keamanan panggunaan gas (sabanjuré diarani kabar).Kabar kasebut mbutuhake kabeh pangguna industri, komersial lan kesejahteraan (perusahaan, pusat perbelanjaan, katering, rumah sakit, sekolah, kantin lan panti jompo, lsp.) ing kutha kudu ngrancang lan nginstal.weker bocor gas komersial, tutup otomatis mati-mati lan nggunakake gas stainless steel corrugated logam pipo fleksibel kanggo nyambungake kompor (uga dikenal minangka "telung Piece saka piranti pangayoman safety"), digunakake padha ora bakal ditampa lan diwenehake.

Minangka kabijakan diterbitake kanggo push a "Pawon Komersial Luwih Aman", luwih akeh provinsi sing diluncurakeWeker Bocor Gas Komersialrevolusi.Chengdu ACTION pindhah cepet kanggo ngganti produk sing ora cocog ing pasar.Bellows sawetara kasus kita rampung bubar.

1 2

Kanggo pelanggan silinder LPG, kita uga nyedhiyakake solusi karo katup solenoid LPG khusus kanggo nyambungake karoAlarm Bocor Gas Komersial IndependenAEC2335.Pelanggan banget wareg karo efek banget ing aplikasi.3 4

 

Dadi, yen sampeyan tanggung jawab ing restoran komersial, kanggo mesthekake keamanan pelanggan & karyawan.Saranake kabeh sing kudu digantiweker bocor gas komersial!

Dolan maring Kita ing - www.actiongasdetector.com
Nelpon kita ing - +86 12-8156-3097
Drop us your query at info@actiongasdetector.com ; shonna@actiongasdetector.com

 


Wektu kirim: Apr-22-2022