banner

warta

Ing 21 China International Petroleum lan Teknologi Petrokimia lan Equipment Exhibition iki grandly dibukak Agustus 8 kanggo 10 Agustus ing Beijing • China International Exhibition Center (New Hall).Area pameran tekan 100.000 meter persegi lan meh 1.800 perusahaan melu pameran.
Ing wektu nalika standar nasional GB50493-2019 "Petrokimia combustible gas lan gas beracun deteksi lan standar desain weker" bakal kebak dipun ginakaken, Minangka salah siji saka Unit Agencies saka standar nasional, ACTION resmi dibukak solusi standar nasional anyar lan muncul ing 21st China International Petroleum lan teknologi petrokimia lan peralatan pameran, kang grandly dibukak ing Beijing.Lan ACTION wis luwih saka 20 taun udan dhasar industri ing bidang pemantauan safety gas, produk sing diumumake ing pameran iki wis ngluncurake solusi standar nasional anyar kanggo pengeboran lan produksi minyak lan gas, panyimpenan lan transportasi minyak lan gas, panyulingan minyak lan gas. , lan dodolan lenga lan gas.Saliyane detektor gas tetep konvensional, weker gas lan produk detektor gas portabel, produk kasebut uga ngenalake instrumen telemetri laser genggam, telemeter gas metana laser genggam, detektor gas metana laser linear desktop awan, sistem pemantauan keamanan, pengontrol weker gas, platform layanan cerdas , lsp.
Ing kahanan kekurangan chip ing jagad iki, ACTION nuduhake manawa sensor sing digawe dhewe wis diakoni sacara umum dening pengunjung.Saliyane semikonduktor konvensional lan pembakaran katalitik, munculé sensor inframerah lan sensor laser sing diprodhuksi sacara mandiri dening perusahaan kita mesthi dadi dorongan kanggo pemantauan keamanan gas domestik.
Ing pameran iki, perusahaan kita dipuji dening pengunjung lan pemasok.Kita terus tundhuk karo interpretasi merek "safety, linuwih lan kapercayan" lan kabijakan kualitas "teknologi profesional ndadékaké kanggo safety, dandan terus-terusan njamin linuwih, inovasi sustainable ndadekake pelanggan aran luwih wareg! ", supaya minangka kanggo nyedhiyani pangguna karo luwih dhuwur. produk deteksi gas kualitas lan aman.Lan dadi ahli terkemuka ing lapangan aplikasi gas aman ing donya.


Wektu kirim: Oct-11-2021