banenr

produk

  • BT-AEC2386 Portable Combustible Gas detector

    BT-AEC2386 Detektor Gas sing Bisa Dibakar Portable

    Detektor gas sing bisa dibakar portabel tunggal, desain jinis saku, gampang digawa.nggunakakeSensor Honeywell,nduweni kinerja sing luwih stabil.Iki digunakake kanthi akeh dening pangguna gas bahan bakar kutha,petrokimia.Patroller utawa operator ing situs nggawa produk iki nalika patroli lingkungan utawa nggunakake produk iki kanggo perlindungan pribadi.

  • BT-AEC2383b Portable Single Gas Detector

    Detektor Gas Tunggal Portabel BT-AEC2383b

    Iki minangka detektor gas portabel sing cocog kanggo pemeriksaan patroli gas lan operasi rumah tangga.Iku cilik lan trep kanggo Staff kanggo nindakake.Ana rong mode mlebu udara: jinis difusi lan jinis pompa.Digabungake karo desain gooseneck, bisa gampang ndeteksi bocor gas ing papan sing sempit.

  • BT-AEC2387 Portable Single Gas Detector

    Detektor Gas Tunggal Portabel BT-AEC2387

    Detektor gas beracun lan mbebayani portabel tunggal, desain jinis saku, werna oranye padhang, kompak lan cahyakanggo digawa.Isensor merek baris pisanan internasional kanthi kinerja sing luwih stabillan bisa dadi opangisian daya baterei ptional.Iki digunakake kanthi akeh dening pangguna gas bahan bakar kutha,petrokimia, pabrik wesi & baja lan UKM.Patroli utawa operator ing situs nggawa produk iki nalika patroli lingkungan utawa nggunakake produk iki kanggo perlindungan pribadi.

  • BT-AEC2688 Portable Multi Gas Detector

    BT-AEC2688 Portable Multi Gas Detector

    Detektor gas portabel komposit bisa ndeteksi macem-macem gas sing gampang kobong, beracun lan mbebayani ing wektu sing padha.Iki digunakake akeh ing gas kutha, petrokimia, metalurgi wesi lan baja lan industri liyane.Iku ora mung trep kanggo Staff kanggo nindakake pangayoman pribadi, nanging uga bisa digunakake minangka peralatan pengawasan ing situs.

  • BT-AEC2689 Series Handheld Laser Methane Telemeter

    BT-AEC2689 Series Handheld Laser Methane Telemeter

    Telemeter metana laser seri BT-AEC2689 nggunakake teknologi spektroskopi laser sing bisa disetel (TDLAS), sing bisa ndeteksi kebocoran gas metana kanthi cepet lan akurat saka jarak jauh.Operator bisa nggunakake produk iki kanggo langsung ngawasi konsentrasi gas metana ing sawetara katon (jarak test efektif ≤ 150 meter) ing wilayah aman.Bisa nambah efisiensi lan kualitas inspeksi kanthi lengkap, lan nggawe inspeksi ing wilayah khusus lan mbebayani sing ora bisa diakses utawa angel digayuh kanthi aman lan trep, sing menehi penak kanggo pemeriksaan keamanan umum.Prodhuk gampang operate, respon cepet lan sensitivitas dhuwur.Utamane digunakake ing wilayah kaya pipa distribusi gas kutha, stasiun pangaturan tekanan, tangki panyimpenan gas, stasiun ngisi gas, bangunan omah, industri petrokimia lan papan liyane sing bisa kedadeyan bocor gas.

  • GT-AEC2536 cloud bench laser methane detector

    GT-AEC2536 detektor metana laser bangku awan

    Detektor metana laser awan minangka peralatan generasi anyar sing nggabungake pemantauan bledosan lan deteksi gas.Bisa ngawasi konsentrasi gas metana watara stasiun kanggo dangu, kanthi otomatis, visual lan mbatalake, lan nyimpen lan nganalisa data konsentrasi dijupuk saka ngawasi.Nalika konsentrasi gas metana ora normal utawa tren owah-owahan dideteksi, sistem bakal menehi bebaya, managers umume kudu njupuk rencana disiapake kanggo menehi hasil karo.