banenr

produk

  • BT-AEC2386 Portable Combustible Gas detector

    BT-AEC2386 Detektor Gas sing Bisa Dibakar Portable

    Detektor gas sing bisa dibakar portabel tunggal, desain jinis saku, gampang digawa.nggunakakeSensor Honeywell,nduweni kinerja sing luwih stabil.Iki digunakake kanthi akeh dening pangguna gas bahan bakar kutha,petrokimia.Patroli utawa operator ing situs nggawa produk iki nalika patroli lingkungan utawa nggunakake produk iki kanggo perlindungan pribadi.

  • BT-AEC2383b Portable Single Gas Detector

    Detektor Gas Tunggal Portabel BT-AEC2383b

    Iki minangka detektor gas portabel sing cocog kanggo pemeriksaan patroli gas lan operasi rumah tangga.Iku cilik lan trep kanggo Staff kanggo nindakake.Ana rong mode mlebu udara: jinis difusi lan jinis pompa.Digabungake karo desain gooseneck, bisa gampang ndeteksi bocor gas ing papan sing sempit.

  • BT-AEC2387 Portable Single Gas Detector

    Detektor Gas Tunggal Portabel BT-AEC2387

    Detektor gas beracun lan mbebayani portabel tunggal, desain jinis saku, werna oranye padhang, kompak lan cahyakanggo digawa.Isensor merek baris pisanan internasional kanthi kinerja sing luwih stabillan bisa dadi opangisian daya baterei ptional.Iki digunakake kanthi akeh dening pangguna gas bahan bakar kutha,petrokimia, pabrik wesi & baja lan UKM.Patroli utawa operator ing situs nggawa produk iki nalika patroli lingkungan utawa nggunakake produk iki kanggo perlindungan pribadi.