banenr

produk

  • DN15 Household Gas Solenoid Valve 副本

    Katup Solenoid Gas Rumah Tangga DN15 副本

    Katup mateni bocor gas iki digunakake kanggo mateni pasokan gas yen ana darurat.Iki ditondoi kanthi cepet, kemampuan segel sing apik, konsumsi daya sing sithik, sensitivitas dhuwur, tumindak sing dipercaya, ukuran cilik lan panggunaan sing trep.

    Katup solenoid bisa disambungake karo ACTION detektor gas combustible independen utawa modul terminal kontrol weker cerdas liyane kanggo nyadari ing situs utawa manual remot / otomatis cut-off pasokan gas lan njamin safety nggunakake gas.

    Ukuran katup solenoid gas yaiku DN15 ~ DN25 (1/2 ″ ~ 1 ″), bahan aluminium cast, tahan lama lan gampang dipasang.

  • DN15 Household Gas Solenoid Valve

    Katup Solenoid Gas Rumah Tangga DN15

    Katup solenoid gas kluwarga DN15 iki digunakake kanggo mateni pasokan gas yen ana darurat.Iki ditondoi kanthi cepet, kemampuan segel sing apik, konsumsi daya sing sithik, sensitivitas dhuwur, tumindak sing dipercaya, ukuran cilik lan panggunaan sing trep.

    Bisa disambungake karo ACTION detektor gas combustible independen utawa modul terminal kontrol weker cerdas liyane kanggo éling on-site utawa remot manual / otomatis cut-off sumber gas lan njamin safety nggunakake gas.

    Ukuran klep solenoid gas rumah tangga yaiku DN15 ~ DN25 (1/2 ″ ~ 1 ″), bahan aluminium cast, tahan lama lan gampang dipasang.

  • GT-AEC2232a Series Fixed Gas Detector

    GT-AEC2232a Series Fixed Gas Detector

    GT-AEC2232Seridetektor nganggo desain modul fungsional terpadu, kalebu rong bagean: modul detektor lan modul sensor.Loro modul kasebut nggunakake antarmuka digital standar anti-misplug, sing trep kanggo pertukaran panas ing situspinglan panggantos.Detektor nduweni tampilan konsentrasi wektu nyata LED sing padhang dhuwur, lan remot kontrol infra merah bisa digunakake kanggo kalibrasi ing situs.Ora perlu mbukak tutup sajrone kalibrasi, lan operasi kasebut gampang lan trep.Iki digunakake kanthi wiyar ing perusahaan cilik lan medium, gas kotamadya lan kutha.

  • JT-AEC2361a Series household combustible gas detector

    JT-AEC2361a Series kluwarga detektor gas combustible

    Asdesain gaya omah mart optimized weker gas kluwarga karo fungsi luwih lengkap. ikus konfigurasi fleksibel fungsi output lan lengkapWIFIfungsi komunikasi. Iku clan nyukupi kabutuhan pangguna kanggo ngawasi keamanan lingkungan gas pawon lan macem-macem fungsi output, aditrapake kanggo kelompok, perusahaan lan konsumen pungkasan.

  • BT-AEC2386 Portable Combustible Gas detector

    BT-AEC2386 Detektor Gas sing Bisa Dibakar Portable

    Detektor gas sing bisa dibakar portabel tunggal, desain jinis saku, gampang digawa.nggunakakeSensor Honeywell,nduweni kinerja sing luwih stabil.Iki digunakake kanthi akeh dening pangguna gas bahan bakar kutha,petrokimia.Patroli utawa operator ing situs nggawa produk iki nalika patroli lingkungan utawa nggunakake produk iki kanggo perlindungan pribadi.

  • AEC2302a Gas Detection Controller System

    Sistem Kontrol Deteksi Gas AEC2302a

    transmisi sinyal A-Bus, karokemampuan anti-gangguan sistem kuwatlan biaya-efisiensi wiring fungsi, nginstal trep lan efisien;

    Konsentrasi gas nyata-wektu (% LEL / ppm /% VOL) ​​antarmuka ngawasi utawa antarmuka tampilan wektu kanggo pilihan pangguna;

    Setelan gratis saka rong tingkat weker lan telung jinis nguwatirake (munggah / tiba / loro-tingkat);

    Kalibrasi otomatis, lan nelusuri otomatis penuaan sensor;

    Ngawasi kegagalan kanthi otomatis;kanthi bener nuduhake lokasi lan jinis kegagalan;

  • Gas Alarm Controller AEC2392a

    Kontrol Weker Gas AEC2392a

    19 "kabinèt standar 3U panel-dipasang struktur kabeh-logam bisa nyegah EMI / RFI gangguan.Amarga desain kertu plug-in sawijining, kertu saluran opsional, kertu kontrol master lan kertu sumber daya bisa digunakake minangka dibutuhake kanggo nyiyapake sistem ngawasi gas karo munggah 1.000 lokasi titik;

    Kertu kontrol master ditondoi dening tampilan LCD Cina lan operasi menu karakter.Bisa ngawasi konsentrasi sistem, weker lan status gagal.Uga bisa digunakake kanggo nyetel lan nggoleki macem-macem paramèter.Bisa nyetel wektu sistem, sawetara (% LEL, ppm lan% VOL), telung jinis weker, konsentrasi weker, sandi, lan wewenang operasi lan nelusuri nganti 999 cathetan weker lan gagal lan 100 cathetan wiwitan / mati;

  • JT-AEC2363a Household Combustible Gas Detector

    JT-AEC2363a Detektor Gas Kombus Rumah Tangga

    Weker gas rumah tangga sing prasaja lan klasik kanthi fungsi lan fokus sing gampang.Iki digunakake kanggo ngawasi bocor gas ing pawon.Kinerja biaya dhuwur, bisa nyukupi tuku terpusat skala gedhe, nyuda biaya manajemen, lan cocog kanggo agen sing ngupayakake bathi sing dhuwur.

  • Z0.9TZ-15 Pipeline Gas Self-closing Valve

    Z0.9TZ-15 Pipeline Gas Self-nutup Valve

    Katup tutup otomatis gas pipa yaiku piranti instalasi sing dipasang ing mburi pipa gas tekanan rendah njero ruangan lan disambungake menyang peralatan gas njero ruangan liwat selang karet utawa bellow logam.Nalika tekanan gas ing pipa luwih murah utawa luwih dhuwur tinimbang nilai setelan, utawawhen selang wis bejat, Mudhun mati lan nyebabake mundhut saka meksa, iku bisa kanthi otomatis ditutup ing wektu kanggo nyegah kacilakan.Reset manual dibutuhake sawise ngatasi masalah.

  • BT-AEC2383b Portable Single Gas Detector

    Detektor Gas Tunggal Portabel BT-AEC2383b

    Iki minangka detektor gas portabel sing cocog kanggo pemeriksaan patroli gas lan operasi rumah tangga.Iku cilik lan trep kanggo Staff kanggo nindakake.Ana rong mode mlebu udara: jinis difusi lan jinis pompa.Digabungake karo desain gooseneck, bisa gampang ndeteksi bocor gas ing papan sing sempit.

  • BT-AEC2387 Portable Single Gas Detector

    Detektor Gas Tunggal Portabel BT-AEC2387

    Detektor gas beracun lan mbebayani portabel tunggal, desain jinis saku, werna oranye padhang, kompak lan cahyakanggo digawa.Isensor merek baris pisanan internasional kanthi kinerja sing luwih stabillan bisa dadi opangisian daya baterei ptional.Iki digunakake kanthi akeh dening pangguna gas bahan bakar kutha,petrokimia, pabrik wesi & baja lan UKM.Patroli utawa operator ing situs nggawa produk iki nalika patroli lingkungan utawa nggunakake produk iki kanggo perlindungan pribadi.

  • BT-AEC2688 Portable Multi Gas Detector

    BT-AEC2688 Portable Multi Gas Detector

    Detektor gas portabel komposit bisa ndeteksi macem-macem gas sing gampang kobong, beracun lan mbebayani ing wektu sing padha.Iki digunakake akeh ing gas kutha, petrokimia, metalurgi wesi lan baja lan industri liyane.Iku ora mung trep kanggo Staff kanggo nindakake pangayoman pribadi, nanging uga bisa digunakake minangka peralatan pengawasan ing situs.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3