banner

Dhukungan Teknis

Dhukungan Teknis

Kanthi sensor minangka teknologi inti, ACTION bisa nyedhiyakake dhukungan teknis kabeh babagan produk lan syarat OEM / ODM pelanggan sing beda kanggo mbantu sampeyan cocog karo pasar lokal.

Sertifikasi

Produk lan solusi ACTION digunakake akeh ing atusan negara lan wilayah, kalebu luwih saka 20 lapangan, Petroleum, kimia, pharmaceuticals, metalurgi, pertambangan, baja, pabrik industri khusus, kamar ketel gas, stasiun ngisi gas, stasiun ngatur tekanan, pipa terpadu kutha. koridor, gas kutha, kluwarga, sipil lan komersial panggonan, etc. Kabeh produk wis lulus test dening China National Supervision lan Test Center kanggo Fire Electronic Product Quality.Kajaba iku, ACTION wis entuk Sertifikat Persetujuan Tipe saka Komite Sertifikasi Produk Kebakaran China lan Sertifikat CMC saka Biro Pengawasan Kualitas lan Teknis.Umume produk wis entuk sertifikasi kanthi sertifikat CE.

Distributor

Minangka perusahaan tanggung jawab karo 23 taun pengalaman weker gas, ACTION ngurmati partner banget, lan cumadhang kanggo tuwuh karo partner kita bebarengan ing long-term kanggo keuntungan bebarengan.Sampeyan bisa entuk sistem rega sing paling apik, dhukungan teknis, layanan sawise latihan online lan latihan pabrik lan liya-liyane.
Kita nggoleki distributor lokal ing saindenging jagad!Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanthi bebas.