banner

Watch Kita ing ACTION!

Teknologi, Produksi lan Pengujian

Chengdu Action Electronics Joint-Stock Co., Ltd didegake ing taun 1998 lan wis ngasilake detektor weker gas sajrone 23 taun.Kita duwe kemampuan riset lan pangembangan domestik ing detektor gas, uga tingkat industri sing luwih maju ing teknologi A-bus lan teknologi terpadu.Ing aplikasi batch skala gedhe paling wiwitan ing industri teknologi bis, perusahaan pisanan ngenalake teknologi terpadu kanggo ngatasi masalah plug-and-play modul sensor ing industri.

Wiwit diwiwiti, perusahaan nduweni reputasi bisnis sing apik lan wis dianugerahi pirang-pirang gelar kehormatan dening unit sing relevan lan lembaga negara.Lan iku TOP1 sistem pangayoman safety gas domestik sakabèhé solusi lan supplier peralatan.Kabeh produke wis lulus tes dening China National Supervision and Test Center for Fire Electronic Product Quality lan entuk sertifikasi 3C nasional, lisensi alat ukur manufaktur sing ditanggepi dening Biro Pengawasan Kualitas lan Teknis, lan sertifikat bukti bledosan sing diterbitake dening nasional. -instrumen tingkat lan meter bledosan-bukti pengawasan safety lan stasiun pengawasan.

Perusahaan kasebut duwe bengkel standar industri 4.0 kanggo output taunan 15 yuta proyek riset lan pangembangan sensor MEMS.Nduwe garis produksi peralatan deteksi gas modern, 2 jalur produksi tembelan kecepatan tinggi SMT, lan kapasitas produksi taunan 4 yuta detektor lan weker, bisa ngirim barang ing wektu paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.Lan wis ditetepake saluran marketing lengkap lan swara, lan supplier qualified saka China Gas Group, gas ENN, China Resources gas lan gas Ganghua China.Nduwe sertifikat akses pasar PetroChina, Sinopec, CNOOC, lapangan minyak lan gas Xinjiang, cabang lapangan minyak lan gas kidul-kulon, Daqing Oilfield Materials Group, lsp.

  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project