banner

Kenapa Pilih kita?

● Peralatan Manufaktur Hi-Tech
Peralatan manufaktur inti kita diimpor langsung saka Jepang (Panasonic lan Omron) lan Jerman (KUKA).

● Kekuwatan R&D sing kuwat

Ing pungkasan taun 2020, Action duwe 58 hak cipta piranti lunak, 55 paten.

Kita duwe 37 insinyur ing pusat R&D, kabeh mau Pascasarjana utawa luwih saka Universitas Ilmu Elektronik lan Teknik China.

● Ijol-ijolan & Kerjasama
Operasi personel metrologi nasional lan pangkalan pelatihan.Salah siji saka 20 perusahaan sing misuwur ing lapangan teknologi IoT China.Pusat riset teknologi teknik deteksi gas Chengdu.Kita minangka supplier kelas pertama CNPC, Sinopec, CNOOC, lsp.

● OEM & ODM Ditampa
Logo sing disesuaikan, ukuran lan wujud kasedhiya.Sugeng rawuh kanggo nuduhake ide sampeyan, ayo bebarengan nggawe urip luwih kreatif.

● Dhukungan distributor
We welcome distributor saka kabeh ndonya kanggo gabung kita lan nyedhiyani technical support.

● Kontrol Kualitas sing Ketat

● 1.Bahan Mentah Inti.
Komponen inti kita: sensor diimpor langsung saka Jepang, Inggris, Swiss lan Jerman, etc negara Eropah;.

● 2. Sistem manajemen mutu ilmiah
Saka panyiapan standar kualitas kanggo kontrol kualitas supplier; saka desain lan pangembangan kanggo matesi testing ing laboratorium, standar kualitas saben produk karo data akurat;

● 3. Ngadopsi sistem manajemen informasi proses lengkap
Pimpin nggunakake sistem eksekusi manufaktur pabrik canggih (MES: Sistem Eksekutif Manufaktur) ing industri.Diwujudake saka tuku bahan nganti manufaktur produk, saka inspeksi nganti produk pungkasan, saben langkah pangiriman bisa dilacak kanthi akurat.Lan sistem data wektu nyata kanggo nambah manajemen kualitas lan manajemen produksi;

● 4. Sistem produksi kanthi otomatis
Garis produksi otomatis lengkap, sistem penuaan otomatis, sistem distribusi gas otomatis, sistem kalibrasi otomatis sing unggul ing industri, standar deteksi akurat nganti tingkat mikron.

● 5. Testing Produk Rampung