banner

Intelligent Keamanan Soiltion

MSSP minangka platform layanan cerdas sing nglayani MAXONIC Group lan anak perusahaan.Nyedhiyakake manajemen informasi produk kabeh-urip-bunder sing pas, transparan lan tepat, ndandani & pangopènan seluler, lan layanan manajemen layanan kanggo pangguna lan dealer.Iki minangka platform manajemen cerdas sing komprehensif sing fokus ing produk lan layanan.Iku dasi nyambungake produk, pangguna, dealers lan Enterprises.

◆Fungsi cerdas MSSP

1. Manajemen informasi produk kabeh-urip-bunder

Kode produk, fitur, parameter, tanggal produksi, tanggal ex-pabrik, manajemen pangiriman, informasi pelanggan, informasi proyek, informasi pangopènan, informasi cacat lan gagal, informasi instalasi lan debugging, lsp.

2. Pangopènan seluler lan manajemen layanan

Manajemen kontrak pangopènan, manajemen tugas pangopènan, manajemen tugas inspeksi patroli, posisi lan pengiriman staf, pelacakan proses layanan, rekaman asil layanan, kunjungan bali lan manajemen investigasi, pendapat lan umpan balik, lsp.

◆Fungsi cerdas MSSP

1. Manajemen informasi produk kabeh-urip-bunder

Kode produk, fitur, parameter, tanggal produksi, tanggal ex-pabrik, manajemen pangiriman, informasi pelanggan, informasi proyek, informasi pangopènan, informasi cacat lan gagal, informasi instalasi lan debugging, lsp.

2. Pangopènan seluler lan manajemen layanan

Manajemen kontrak pangopènan, manajemen tugas pangopènan, manajemen tugas inspeksi patroli, posisi lan pengiriman staf, pelacakan proses layanan, rekaman asil layanan, kunjungan bali lan manajemen investigasi, pendapat lan umpan balik, lsp.


Wektu kirim: Sep-15-2021